Designorientert belysning i alle rom med den nye bærbare versjonen av Baroni bordlampe

30. mai 2024
Designorientert belysning i alle rom med den nye bærbare versjonen av Baroni bordlampe
Vakker og stilfull belysning bør ikke være begrenset til ett rom. Det var tanken bak det nye tilskuddet i Baroni-serien, Baroni Portable Table Lamp, som med sin trådløse design, vannbestandige armatur og batteridrevne lyskilde kan brukes i utallige rom og sammenhenger. Lampen er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom den danske designeren Michael Waltersdorff og lampeprodusenten Halo Design. Waltersdorff har i lang tid samarbeidet med Halo Design om å skape vakre lampemodeller med et moderne uttrykk og skandinavisk minimalisme som forbilde. Hvis du er nysgjerrig på Waltersdorffs andre kreasjoner for Halo Design, kan du finne dem her.

Takket være IP44-klassifiseringen kan Baroni Portable også brukes utendørs på balkonger og terrasser eller i fuktige rom, for eksempel i vindusnischen på badet eller i kjelleren. Lampen har en innebygd dimmefunksjon som gjør at du kan justere lysstyrken slik at den passer til enhver tid og anledning, og den har en batterilevetid på 8-16 timer avhengig av hvilken lysstyrke du velger.

Bordlampen er en del av en hel kolleksjon, så den vakre designen er tilgjengelig som bordlampe (vanlig eller trådløs), taklampe, gulvlampe og pendel i ulike størrelser og farger, slik at du kan finne en modell som passer til akkurat dine behov og din stil. Felles for alle lampene i serien er den vakre opalglassskjermen og de unike detaljene i børstet metall som gir lampene et klassisk og tidløst uttrykk som vil passe til innredningen din i generasjoner fremover.   Den opale glassskjermen av høy kvalitet gir dessuten et diffust, behagelig og blendfritt lys, slik at du kan være sikker på at du får en effektiv og dekorativ belysning med en Baroni lampe. Du finner hele Baroni-serien her