Luumr har kommet i butikken - skap et smart hjem!

22. juni 2024
Luumr har kommet i butikken - skap et smart hjem!
Vi presenterer et nytt produkt utenom det vanlige! Nå kan du forvandle hjemmet ditt til et lysende paradis med vårt nyeste tilskudd i sortimentet; Luumr! Luumr er mer enn bare pærer - det er en innovasjon innen smart belysning som vil forvandle omgivelsene dine på en måte du aldri trodde var mulig.

Med Luumr-pærene får du ikke bare lys - du får en helt ny opplevelse av å kontrollere og tilpasse belysningen i hjemmet ditt slik at den passer perfekt til dine behov. Du kan enkelt koble pærene til Wi-Fi-nettverket ditt og styre dem direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt ved hjelp av den intuitive Luumr-appen. Med ett enkelt trykk kan du endre lysfarger, justere lysstyrken, planlegge belysningen og mye, mye mer - alt etter dine behov og fra sofaen, eller til og med når du ikke er hjemme.

Men det stopper ikke der! Luumr-pærene er også kompatible med andre smartapper, slik at du kan skape et fullt integrert og intelligent hjem. Og med Luumr-appen kan du enkelt administrere og styre alle smartenhetene dine, inkludert gardiner eller oppvarming, fra ett sentralt sted, noe som gjør det enkelt og praktisk å skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt. Du kan lese mye mer om hvordan du bruker Luumr-appen her.

Så hvorfor vente? Gjør deg klar til å oppleve fremtidens belysning med Luumr, og la hjemmet ditt skinne med lys og innovasjon som aldri før. Velkommen til en verden av lysende muligheter!

Finn alle smartpærene fra Luumr her