Opplev frihet med Bon Jour Unplugged fra Flos - det trådløse underverket!

25. mai 2024
Opplev frihet med Bon Jour Unplugged fra Flos - det trådløse underverket!
Bon Jour Unplugged er den trådløse versjonen av den ikoniske lampekolleksjonen designet av Philippe Starck for Flos. Lampen er ikke bare stilig og lett, men også teknologisk avansert takket være den banebrytende Edge Lighting Technology, som sørger for en jevn og behagelig lysfordeling.

Forestill deg en lampe som følger deg gjennom hele dagen - fra det første lyset om morgenen til den avslappede stemningen om kvelden. Bon Jour Unplugged er din faste følgesvenn enten du jobber ved skrivebordet, koser deg i stuen eller nyter en sommerkveld på terrassen. Denne allsidige lampen er designet for å tilpasse seg dine behov og omgivelser, noe som gjør den uunnværlig i alle situasjoner.

Den medfølgende laderen gjør at lampen kan lades helt opp på bare tre timer, slik at du raskt kan nyte lyset igjen. Ved maksimal lysstyrke kan lampen lyse i imponerende seks timer, noe som gjør den ideell for både korte og lange situasjoner. Med den intuitive optiske dimmerbryteren på lampens sokkel kan du enkelt justere lysstyrken fra 10 % til 100 % og velge mellom fire ulike intensiteter. Slik kan du skape den perfekte belysningen for enhver anledning, enten det er sterkt lys for lesing eller mykt lys for avslapning.

Bon Jour Unplugged er utstyrt med et moderne MicroUSB-C-grensesnitt som sikrer trådløs drift med en batterilevetid på mellom 6 og 24 timer, avhengig av lysstyrken. Dette gjør den ikke bare praktisk, men også fleksibel, slik at du kan ta den med deg hvor som helst i hjemmet eller til og med utendørs. Lampen og tilbehøret er tilgjengelig i en rekke forskjellige utførelser og farger, slik at du kan skape en lampe som gjenspeiler din personlige stil og passer perfekt til ulike rom og stemninger i hjemmet ditt. Ved å legge til flere "kroner" kan du enkelt endre lampens utseende og skape nye stemninger som passer til ditt humør og din interiørstil.

Bon Jour Unplugged er ikke bare en lampe - det er en dyrebar liten venn som bringer lys og eleganse inn i livet ditt. Lampen er designet med omhu og presisjon av den verdenskjente designeren Philippe Starck, og garanterer både høy kvalitet og estetisk skjønnhet. Lys opp hverdagen med Bon Jour Unplugged, der eleganse møter funksjonalitet, og opplev hvilken forskjell det gjør å ha en lampe som er like vakker som den er praktisk.

Se alle Bon Jour Unplugged-lamper fra Flos her

Original tekst av FLOS i FLOS STORIES