Multifunksjonalitet og estetikk i belysningskonseptet - se den nye Isol-belysningsserien fra Astep

20. mai 2024
Multifunksjonalitet og estetikk i belysningskonseptet - se den nye Isol-belysningsserien fra Astep
Funksjonalitet er det viktigste fokuspunktet i lampeserien Isol fra det italienske designermerket Astep. Kolleksjonen, som består av pendler og gulvlamper i flere forskjellige størrelser, presenterer seg i en sammenhengende design med et konsekvent konsept. Alle lampene i serien har samme helhetlige design og den samme vakre, kremhvite tekstilskjermen som utstråler klassisk eleganse med et moderne preg.

Hjernen bak denne vakre serien er den danske designeren David Thulstrup, som lanserte Isol-pendelen i 2021 og senere utvidet serien med Isol-gulvlampen i 2023. Kjennetegnet for begge modellene er de lydabsorberende lampeskjermene, som er grundig testet for å minimere ekko og etterklang i rommet. Denne egenskapen gjør Isol-lampene perfekte for rombelysning på kontorer eller andre områder med høy trafikk, der det er behov for effektiv kontroll av støynivået. Større rom krever bedre lydabsorpsjon. Derfor er Isol Pendant designet slik at den kan utvides i høyden for mer effektiv støydemping. Alternativt kan du henge flere pendler i klynger for å forsterke de lydabsorberende egenskapene.

Isols tekstilskjerm omslutter lyskilden på alle sider, noe som gir et mykt og blendingsfritt lys som sprer seg jevnt på alle sider. Dette gjør lampene perfekte som omgivelses- og bakgrunnsbelysning i større rom. Gulvlampene har også en innebygd dimmefunksjon i fotbryteren, slik at du kan justere lysstyrken til enhver tid og til ethvert formål.

Hver versjon av lampen kommer i to fargevarianter med svart og beige ramme. Alle har samme kremhvite tekstilskjerm, noe som gjør dem enkle å kombinere. Du finner hele den vakre Isol-serien fra Astep her.