Skap liv og glede i moderne interiør med de nye fargerike glasslampene fra Cozy Living

13. mai 2024
Skap liv og glede i moderne interiør med de nye fargerike glasslampene fra Cozy Living
Mange av dagens moderne belysningsdesign er preget av minimalistisk stramhet i formgivningen og monokrome fargevalg i nøytrale nyanser. Dette bidrar til et rent og skarpt uttrykk i interiøret, men kan fort få det til å føles kaldt og upersonlig. Det ønsker lysmestrene i Cozy Living å gjøre noe med, og har skapt en serie vakre pendellamper og bordlamper med et moderne uttrykk, men med en herlig fargeglede og et lekent mønster som gir liv og personlighet til interiøret.

Bak lampene står det danske designfirmaet Bahne for Cozy Living, som er kjent for sine vakre bordlamper og har en spesiell forkjærlighet for glass som materiale i sin design. Ettersom lampene er laget av munnblåst glass, er ingen lamper like. Hver lampe har sitt eget uttrykk, og fargen på glasset er også unik, ettersom glasset farges før det blåses inn i formen. Glasset kan derfor også variere i tykkelse. Glassmaterialet jevner effektivt ut lyset, slik at det skinner blendfritt og jevnt på alle sider. Når lyset tennes, kommer fargen og stripemønsteret enda tydeligere frem, noe som fremhever designet på en vakker måte og gjør det til en integrert del av innredningen.

Siden de samme fargemiksene går igjen, kan du enkelt kombinere pendlene og bordlampene for å skape stil og sammenheng i belysningskonseptet ditt.

Se alle de stripete glasspendlene og bordlampene fra Cozy Living her