SPENNENDE NYHETER! Tre produkter i butikken er nominert til BO BEDRE og Bolig Magasinets Designfavoritter 2024

30. mars 2024
SPENNENDE NYHETER! Tre produkter i butikken er nominert til BO BEDRE og Bolig Magasinets Designfavoritter 2024
Det er med stolthet vi kan avsløre at vi har tre produkter i butikken vår som er nominert til BO BEDRE og Bolig Magasinets Designfavoritter 2024. Designfavoritter er Danmarks interiørpris som hyller det beste innen boligtilbehør.

BO BEDRE og Bolig Magasinets Designfavoritter setter fokus på design på tvers av kategorier i BO BEDRE og Bolig Magasinets omfattende univers og plattformer. Dette eksklusive bolig- og interiøruniverset hyller det beste boligtilbehøret gjennom en spennende utvelgelsesprosess. Vinnerne kåres ikke bare av et ekspertpanel, men også av leserne selv gjennom en avstemningsprosess.

Juryen består av Helle Blok, sjefredaktør for Bolig Magasinet, Julie Löwenstein, stylist for Bolig Magasinet, og Erik Rimmer, sjefredaktør for BO BEDRE, som har nominert de mest fremragende designene i ulike kategorier. Det er imidlertid leserne som har det siste ordet og bestemmer hvilke produkter som fortjener å vinne.

Kategoriene er nøye utvalgt av juryen for å gjenspeile bredden i dansk interiør og design. Ved å stemme på dine favoritter har du også mulighet til å vinne gavekort til en samlet verdi av 25 000 DKK, noe som gir deg muligheten til å oppgradere ditt eget hjem med inspirasjon fra Skandinavias beste arkitektur, design og interiør.

Det finnes en rekke ulike kategorier innen boligtilbehør, og blant de nominerte kan vi presentere Pearl Wall Lamp Chrome i kategorien vegglampe, Infinite Table Lamp Black i kategorien bordlampe og Mist Portable Table Lamp Black i kategorien bærbar lampe. Alle tre produktene kommer fra det danske merket NOLA, som spesialiserer seg på belysningsprodukter med røtter i skandinavisk designtradisjon og fokus på enkelhet, funksjonalitet og estetikk. BO BEDRE og Bolig Magasinets Designfavoritter er en hyllest til mangfoldet og kvaliteten på dansk boligtilbehør, og vinnerne representerer det beste av det beste innen moderne design.