Louis Poulsen introduserer - PH 2/1 bærbare bordlamper

6. mai 2024
Louis Poulsen introduserer - PH 2/1 bærbare bordlamper
Louis Poulsen presenterer det nyeste tilskuddet til sin ikoniske lampeserie med den innovative PH 2/1 Portable Table Lamp, en moderne tolkning av Poul Henningsens tidløse design. Denne bærbare lampen er basert på det unike treskjermsystemet fra 1926, som er kjent for sitt myke, blendingsfrie lys, og tilbyr allsidighet og stil i en elegant innpakning.

I motsetning til sine forgjengere har den bærbare bordlampen PH 2/1 en moderne vri med sin bærbare funksjonalitet, slik at brukerne kan plassere den hvor som helst uten å være begrenset av ledninger eller støpseltilkoblinger. Lampen er tilgjengelig i to sofistikerte utførelser, Messing metallisert og High Lustre forkrommet, og passer sømløst inn i enhver innredningsstil med sin diskrete eleganse.

I tillegg til det stilige utseendet har den bærbare bordlampen PH 2/1 også avanserte funksjoner, blant annet en unik "Dim to Warm"-funksjon som gjør det mulig å justere lysstyrken og fargetemperaturen fra 1800 til 2700 Kelvin. Dette gjør det enkelt å skape en koselig atmosfære som passer perfekt til enhver anledning.

Med IP44-klassifisering er lampen også egnet for utendørs bruk, slik at du kan nyte den myke belysningen på terrassen eller i hagen på varme sommerkvelder. Og med en lang batterilevetid på opptil 120 timer ved 5 % lysstyrke gir denne lampen deg frihet til å nyte lyset uten bekymringer.

PH 2/1 bærbar er ikke bare en praktisk belysningsløsning, men også et kunstverk i seg selv som vil berike ethvert interiør med sin tidløse design og innovative funksjoner.

Se begge de bærbare bordlampene PH 2/1 her.