NOLA har kombinert elegant estetikk og skarp funksjonalitet med den nye bordlampen Mist Portable.

9. mai 2024
NOLA har kombinert elegant estetikk og skarp funksjonalitet med den nye bordlampen Mist Portable.
Det danske lampemerket NOLA er stolte over å kunne presentere sitt nyeste mesterverk - Mist Portable Table Lamp, en bærbar bordlampe som ikke bare omfavner glassets estetiske ånd, men som også gir deg en unik orientalsk inspirert lysopplevelse i hjemmet.

Mist Portable er mer enn bare en bordlampe - den er en sublim kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. Den finnes i to varianter, enten med matt hvit eller matt svart sokkel, som sammen med den fortryllende røykfargede glasskuppelen skaper en stemningsfull atmosfære med behagelig og fantastisk belysning. Den bærbare funksjonen gjør den til en ideell følgesvenn i alle rom der du fritt kan plassere den, enten det er i vinduskarmen, på nattbordet, i lesekroken eller på terrassen en varm sommerkveld - bare husk å ta den med inn igjen!

Mist Portable bordlampe er både en funksjonell lyskilde og et dekorativt designelement som tilfører omgivelsene dine tidløs sjarm og et snev av orientalsk inspirasjon. Den har 3-trinns dimming som gir deg full kontroll over lysstyrken, slik at du enkelt og elegant kan tilpasse belysningen til dine personlige preferanser og behov.

Denne bærbare bordlampen er ikke redd for å vise sin allsidighet, og dens evne til å tilpasse seg ethvert sted i hjemmet gjør den til et absolutt must i innredningen. Med Mist Portable Table Lamp får du ikke bare en lampe, men et estetisk tilskudd til hjemmet ditt som kombinerer funksjonalitet med subtil eleganse. Opplev en ny dimensjon av belysning med Mist Portable Table Lamp fra NOLA, og la den tilføre hjemmet ditt et snev av sofistikert sjarm.

FINN BEGGE MIST BORDLAMPENE HER