Louis Poulsen feirer 150-årsjubileum med en unik spesialkolleksjon!

8. mars 2024
Louis Poulsen feirer 150-årsjubileum med en unik spesialkolleksjon!
Det er med stor begeistring vi kan presentere de siste eksklusive tilskuddene til Louis Poulsens imponerende samling av unike designikoner. I anledning designhusets 150-årsjubileum har de lansert fire nye spesialutgaver av verdenskjente klassikere fra sortimentet.

Jubileumskolleksjonen omfatter PH Artichoke-anhenget i størrelsene Ø480 og Ø600 og PH 5-pendel av Poul Henningsen og AJ Mini bordlampe av Arne Jacobsen.

Alle jubileumsversjonene kommer i den flotte fargekombinasjonen Matt White/Pale Rose, som kompletteres vakkert av de unike polerte messingdetaljene, som med tiden vil få en vakker patina som gir lampene en unik karakter. I tillegg gir de varme metalltonene et herlig vintagepreg til interiøret, noe som også øker lampenes estetiske verdi i innredningen.

Matt White gir rommet et friskt og lyst preg, mens Pale Rose omfavner rommet med sin sarte og beroligende fargetone. Harmonien mellom nyansene skaper en meningsfull dimensjon i rommet, i tillegg til en subtil eleganse og en varm følelse som innbyr til avslapning og velvære. Matt White og Pale Rose er mer enn bare farger, de er et uttrykk for stil og karakter som gir hjemmet ditt et tidløst og sofistikert uttrykk.

Hvis du vil ha en av de eksklusive jubileumslampene, må du ikke vente for lenge - de er kun tilgjengelige i 2024 og i begrenset opplag. PH Artichoke er kun tilgjengelig i 300 eksemplarer i begge størrelser med et individuelt nummer inngravert på det femte bladet sammen med den unike jubileumslogoen.

Pynt hjemmet ditt med et unikt dansk designikon med en god historie i utsøkt håndverk!

Se flere unike lamper fra Louis Poulsen her.