Kartell introduserer TEA bordlamper - et bærekraftig mesterverk av Ferruccio Laviani

20. mars 2024
Kartell introduserer TEA bordlamper - et bærekraftig mesterverk av Ferruccio Laviani
Det banebrytende italienske designhuset Kartell, kjent for sine innovative og estetisk tiltalende produkter, lanserer nå en serie estetiske og miljøvennlige TEA-bordlamper, en sublim kreasjon av den anerkjente designeren Ferruccio Laviani, som har hatt et langt og vellykket samarbeid.

I 20 år har Kartell vært mitt andre hjem. Hva mer er det å si?
                -       Ferruccio Laviani

TEA-bordlampene utstråler en sublim enkelhet der formen nesten får en abstrakt karakter, og minner om to hender som omfavner en lyskilde og skaper en chiaroscuro-effekt med de vakre skyggene de avgir.

Det mest bemerkelsesverdige ved TEA-bordlampen er det innovative valget av en uregelmessig, porøs overflate som gir den et naturlig preg. Lampen er tilgjengelig i en rekke estetiske sokkelfarger, blant annet hvit, antrasitt, terrakotta og gråbrun, og viser med all tydelighet at ekstraordinære objekter av høy kvalitet og stor poesi enkelt kan skapes av resirkulerte materialer.

Et av de mest banebrytende aspektene ved TEA-bordlampen er bruken av et nytt, miljøvennlig resirkulert materiale: termoplastisk teknopolymer. Dette materialet er laget av rent skrap fra en rekke sektorer, for eksempel møbler, biler, elektriske apparater og emballasje, som ikke har blitt forurenset av andre materialer. Materialet opprettholder høyeste estetiske kvalitet og strukturelle krav, og gir dermed ubegrensede muligheter til å resirkulere ubrukte avfallsmaterialer og gi dem nytt liv. Dermed tar du også et miljøbevisst valg når du kjøper en TEA-bordlampe, som kombinerer funksjonalitet, estetikk og kvalitet og gir deg både en praktisk lyskilde og et dekorativt innredningselement.

TEA-bordlampen er ikke bare en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet, men også et banebrytende skritt i retning av bærekraftig design. Med sitt unike design og bærekraftige materialer viser TEA-bordlampen veien for fremtidens design, der skjønnhet og miljøhensyn går hånd i hånd.

Se alle TEA bordlamper fra Kartell her.