Lys og hygge fra det mørke nord - Pilke Signature 64 Gulvlampe

11. april 2024
Lys og hygge fra det mørke nord - Pilke Signature 64 Gulvlampe
Det er en stor glede å kunne presentere Pilke Signature 64 Floor Lamp som nok et fantastisk tilskudd til den finske lampeprodusenten Pilkes hittil største genistrek, lampeserien Pilke Signature.

Spesielt gulvlampen, som er tilgjengelig i tre vakre farger, er en spesiell del av den ikoniske Pilke Signature-serien. Navnet "64" er en referanse til lampens dimensjoner, som er 64 centimeter i lengde, bredde og høyde, noe som indikerer et gjennomtenkt design. I likhet med alle lampeskjermene i serien monteres den uten lim eller skruer, og ideen er videreført til Pilke Signature 64 Floor Lamp, som monteres uten sokkel eller stang. På denne måten beholder designen sin perfeksjon, og ingenting kan legges til eller fjernes. Skjermen kan også justeres på flere måter, med mulighet for å løfte den opp til en symmetrisk profil eller vippe den på skrå slik at den blir asymmetrisk, avhengig av hvilket uttrykk du liker best.

Se flere flotte varianter av Pilke Signature 64 gulvlampe og resten av Pilke Signature-serien her.

Da den finske designeren Tuuka Halonen skapte Pilke Signature-serien, var det som en hyllest til de sterke tradisjonene for trebearbeiding i hjemlandet. Det særegne finske preget gjenspeiles i hver eneste detalj i den vakre designen, fra den elegante kryssfineren som er brukt som materiale til lampen, til det intrikate geometriske flettverksmønsteret som minner om den samiske kulturens sans for detaljer og raffinement. Siden Finland også er kjent for sine mørke vintre, er det ingen overraskelse at finnene har blitt mestere i å skape effektiv og koselig belysning som sprer håp og glede i de mørke månedene når solen knapt viser seg. Naturligvis er alle Pilke Signatur-lyktene håndlaget i Finland.