Funksjonelt tillegg til den estetiske Asteria-serien fra Umage: si hei til Asteria Plus.

4. april 2024
Funksjonelt tillegg til den estetiske Asteria-serien fra Umage: si hei til Asteria Plus.
Siden pendel-serien Asteria av Søren Ravn Christensen så dagens lys i 2017, har den vakre lampeserien stått som et godt eksempel på den unike estetikken som kjennetegner dansk design: et strømlinjeformet og helhetlig uttrykk, en ren, ubrutt geometri, et eksklusivt fargespråk og få, men viktige detaljer som gir designet personlighet og karakter. Med de nye lampene i Asteria Plus-serien er det mer fokus på lampens funksjonalitet og bruksmuligheter, uten at det går på bekostning av den visuelle designen.

Plus-serien har beholdt den minimalistiske elegansen som kjennetegner de andre pendlene i Asteria-serien. Pendlene har det samme lett gjenkjennelige messingelementet øverst på skjermen og kommer i to fargevarianter, svart og perlehvit, som i likhet med resten av serien har det spesielle matte utseendet som er en viktig del av Asterias DNA. Alle variantene av Asteria Plus beholder den energieffektive LED-lyskilden som retter lyset nedover i et bredt downlight med en CRI-verdi på over 90, noe som sikrer nøyaktig fargegjengivelse i rommet. Lampenes funksjonalitet er imidlertid utvidet på flere områder: Lampene er utstyrt med en dimmerbryter som er skjult på toppen av skjermen, slik at den strømlinjeformede designen ikke brytes. Her kan du justere fargetemperaturen på lyset. Dimmeren har tre innstillinger der du kan variere lyset fra varmhvit til nøytralhvit lysfarge, noe som gir den ideelle belysningen for både arbeid og avslapning. I tillegg kan Asteria Plus-pendlene også monteres på lysskinner, noe som gjør dem ideelle der du har behov for å justere lysets posisjon i rommet.

Du kan se alle Asteria Plus-pendlene her.

Hvis du vil kombinere Asteria Plus med de andre variantene i Asteria-serien, som også omfatter vegg-, bord-, gulv- og taklamper, finner du hele serien her..