KDLN tilbyr funksjonell belysning og stilig estetikk med den nye pendelserien "Motus".

18. mars 2024
KDLN tilbyr funksjonell belysning og stilig estetikk med den nye pendelserien "Motus".
Stil preger alle deler av den nye, vakre serien med pendellamper fra det italienske designermerket KDLN. Lampeserien er utviklet av det internasjonale designstudioet Shulab, som står bak en lang rekke anerkjente design for profilerte designermerker. Se flere av deres vakre kreasjoner her.

Det er betegnende at denne serien er oppkalt etter det latinske ordet for bevegelse: Motus. Dette skyldes lampenes fleksible design, som gjør det mulig å justere høyden og samtidig integrere denne praktiske funksjonen i lampens visuelle estetikk. Det finnes en knapp på rammen som kan brukes til dette formålet. Hold knappen inne og skyv lampen opp eller trekk i løkken under skjermen, avhengig av om du vil justere skjermen opp eller ned. Når lampen er i ønsket høyde, slipper du knappen igjen. Selve stativet er laget av metall som er fargelakkert og fås i hvitt, svart og rødt. Rammen går loddrett nedover og skaper en illusjon av å skjære gjennom selve skjermen. Den slanke vertikale linjen danner også en interessant kontrast til den voluminøse skjermen og skaper en formorientert helhet som gjør lampen til et kunstverk i seg selv.

Selve skjermen er laget av munnblåst opalglass, noe som gir den et stilrent uttrykk. Når lampen slås på, lyser hele skjermen opp i et vakkert og stemningsfullt lys. Lyskilden bak er en innebygd LED-modul som avgir et relativt sterkt lys med en behagelig varmhvit fargetemperatur. De hvite nyansene i lampeskjermen sørger for at lyset slipper ut effektivt og uanstrengt, mens den matte, ugjennomsiktige overflaten glatter ut lyset slik at det kan skinne helt jevnt ut til alle sider i et vakkert rundstrålende lys. Med en faset dimmer kan du også justere lysintensiteten, noe som åpner for enda flere muligheter med Motus.

Se hele den flotte Motus-serien her.