Ny serie portables fra Markslöjd passer til alle rum og alle anledninger

14. mars 2024
Ny serie portables fra Markslöjd passer til alle rum og alle anledninger
Den svenske belysningsprodusenten Markslöjd er kjent og anerkjent for å kombinere sin tidløse, skandinaviske designestetikk med høy kvalitet og avansert teknologi for å gi en optimal lysopplevelse til glede og nytte hver dag. Et annet eksempel på Markslöjds evne til å kombinere form og funksjon er den nye bordlampeserien Filo, som består av bærbare lamper i flere vakre fargevarianter. Alle lampene er monokrome og holdt i en nøytral fargetone som på en vakker måte understreker det moderne og minimalistiske uttrykket. Formen har også en vakker enkelhet med en rund sokkel, en slank, rørformet ramme og en sylindrisk skjerm med nøyaktig samme diameter som sokkelen. Dette gir lampen en slank og stilren profil som gjør seg spesielt godt i skandinavisk og nordisk inspirerte interiører.

Siden Filo er trådløs, kan du ta lampen med deg, slik at du kan ha glede av den praktiske belysningen i flere rom samtidig. Lampen er IP44-klassifisert, noe som gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk. Filo kan derfor enkelt tas med ut på terrassen, balkongen eller på piknik. Lampen leveres med en USB-C-kabel for lading av det innebygde batteriet som driver den integrerte LED-modulen. Når den er slått på, lyser lyset først og fremst nedover i et direkte downlight. Men siden toppen av lampeskjermen er dekket av en frostet plate, skinner lyset også ut i et mykt opplys som er et vakkert supplement til primærbelysningen.

Lampen betjenes med en berøringsknapp øverst på skjermen. Denne har også en dimmefunksjon som gjør at du kan justere og tilpasse lysstyrken slik at du får den belysningen du trenger. Etter sju timers lading er batteriet fullt og kan lyse i åtte timer på høyeste lysstyrke, og enda lenger på dimmeinnstillingene.

Se hele den praktiske bærbare serien her.