Nye trådløse lyskolleksjoner fra LOOM Design gir mer fleksibilitet og selvbestemmelse i belysningen.

11. mars 2024
Nye trådløse lyskolleksjoner fra LOOM Design gir mer fleksibilitet og selvbestemmelse i belysningen.
Stilren enkelhet og funksjonell design er nettopp det som kjennetegner alle kreasjoner fra LOOM Design, et varemerke som eies av Lampefeber, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper i hele Skandinavia - både til private og kommersielle kunder. De to nye lampeseriene Sia og Modi Micro Portable Table Lamp er et slående eksempel på LOOM Designs ekspertise når det gjelder å kombinere enkel form med allsidig funksjonalitet. Begge lampeseriene er trådløst designet og utstyrt med en innebygd LED-lyskilde og et oppladbart batteri, slik at de ikke er begrenset til ett rom, men kan transporteres og nytes hvor som helst i huset eller tas med på farten. Både Sia og Modi har en vakker og enkel design: De er minimalistiske og kommer i en subtil fargeskala som gjør dem enkle å passe inn i ulike interiører. Begge lampene har også en innebygd dimmefunksjon som gjør det mulig å justere og tilpasse lysstyrken, slik at de kan brukes til en rekke ulike formål og anledninger til alle døgnets tider.

Sia click-spottene kan kombineres med flere ulike typer sokler for å skape din egen bord-, gulv- eller vegglampe. Spotten kobles til sokkelen med magnetisme, noe som gjør den enkel å sette på og ta av. Spottene og de ulike lampesoklene passer sammen i farge og stil. Dette gir det perfekte grunnlaget for fleksibel og allsidig belysning i interiøret. Se hele Sia-serien her.

Modi har en forbløffende høy kapslingsklasse (IP65), noe som gjør den egnet for utendørs bruk. Lampen kan lades både via en USB-laderkontakt og via en ladestasjon som gjør det mulig å lade flere lamper samtidig. Ladere selges separat. Se hele sortimentet og reservedeler her.