Skap lys og glede på barnerommet med de nye, søte dyrelampene i seriene First Light og Bundle of Light fra Mr Maria.

4. mars 2024
Skap lys og glede på barnerommet med de nye, søte dyrelampene i seriene First Light og Bundle of Light fra Mr Maria.
Bordlampeserien First Light og Bundle of Light fra nederlandske Mr Maria er en fengslende serie samleobjekter som kjennetegnes av et gjennomgående designkonsept: Alle lampene er formet som søte dyr som kunne vært hentet rett ut av en bildebok. Lampene er spesialdesignet for barnerommet, men kan også lett finne sin plass i stuen og hos enhver designinteressert samler. Nå er de to seriene utvidet med enda flere søte lamper, blant annet en elefant- og en apelampe samt tre ulike dinosaurlamper i First Light-serien.

Hver lampe kjennetegnes av en kompakt form i myk, BPA-fri og barnesikker silikon som tilfører designen et behagelig taktilt element og samtidig beskytter lampene mot skader hvis de skulle falle i gulvet. De karakteristiske detaljene som avslører hver enkelt lampes personlighet, er støpt inn i den overordnede formen og overbeviser med sine enkle, men nøye utvalgte detaljer.

Bundle of Light har en batteridrevet LED-lyskilde som slår seg av av seg selv etter 15 minutter når den er aktivert, noe som gjør lampen perfekt på barnerommet om kvelden. Se hele Bundle of Light-serien her.

First Light er også batteridrevet, men kan lades via den medfølgende USB-C-kontakten. Lysets intensitet kan tilpasses i seks innstillinger, avhengig av hvor sterkt du ønsker at lyset skal være. Avhengig av valgt innstilling kan lyset lyse fra 8 til 120 timer mellom hver lading. Du finner hele First Light-serien Se hele First Light-kolleksjonen her.