Tre smukke Jamilla rattanpendler fra Bloomingville

29. februar 2024
Tre smukke Jamilla rattanpendler fra Bloomingville
Den nye anhengsserien Jamilla har alle kjennetegn på ekte kvalitetsdesign. Serien består av tre pendler, hver med sitt eget individuelle design, men alle med det samme vakre, naturlige formspråket. Skjermen er laget av rotting, som vi kjenner fra hagemøbler, kurver, stoler osv. Her har designermerket Bloomingville som alltid vært kreative i sin tilnærming til interiørdesign og overført det vakre materialet til lampemediet. Du kan derfor kombinere Jamilla pendellampe med andre møbler eller dekorative elementer i rotting for å skape et vakkert organisk designkonsept i interiøret ditt.

Organisk er nøkkelordet når det gjelder å skape en koselig og behagelig stueatmosfære som får deg til å føle deg hjemme. Rottingskjermenes naturlige materiale og flettede struktur bidrar til en avslappet atmosfære, og den varmebrune overflaten gjør lampen lett å passe inn i ulike interiør- og stilkonsepter. Lampen egner seg imidlertid spesielt godt til bohem-inspirerte interiører med en forkjærlighet for naturmaterialer.

Pendelen finnes i tre forskjellige størrelser. Hver variant har sin egen form, men alle lampeskjermene kjennetegnes av myke kurver og voluminøse former. Skjermen er åpen i bunnen, slik at lyset kan trenge inn i et direkte downlight. Samtidig kan lyset også slippe ut gjennom den flettede strukturen, noe som gir indirekte belysning på alle sider. Denne kombinasjonen av direkte og indirekte lys gjør Jamilla ideell over bord og som bakgrunnsbelysning i rommet. Takket være den myke og behagelige lyskvaliteten kan Jamilla brukes i stuekroken, i vinterhagen og på soverommet.

Du finner hele Jamilla-serien her.