Piff opp interiøret ditt med vakker design fra Muutos "Strand"-serie - nå som bordlampe!

26. februar 2024
Piff opp interiøret ditt med vakker design fra Muutos "Strand"-serie - nå som bordlampe!
Pendellampene i Strand-kolleksjonen balanserer i perfekt harmoni mellom letthet og tyngde. Det grasiøse, svevende uttrykket som gir lampene deres unike utseende - oppnådd ved hjelp av den vakre hvite overflaten, det voluminøse designet og de usynlige pendelledningene - oppveies elegant av den søyleaktige strukturen. Nå er den estetiske pendelen også tilgjengelig som bordlampe i samme vakre design.

Hjernen bak denne vakre kreasjonen, designeren Benjamin Hubert, har bevisst innarbeidet assosiasjoner til skyene på himmelen i lampens design. Det tynne, slitesterke silkepapiret som utgjør lampeskjermen, er strukket stramt over en stålramme med slanke stivere, noe som skaper en kompleks og gjennomtenkt struktur som omslutter lyskilden og samtidig fungerer som en diffusor. Det transparente utseendet gjør at lyset trenger effektivt gjennom materialet og filtreres, noe som gir lampen et varmt, behagelig og fremfor alt ensartet utseende. "Strand-bordlampen er virkelig en taktil og funksjonell lyskilde med myk belysning i hele lampekroppen, og beriker ethvert rom med en appetittvekkende, skulpturell kvalitet."

Lampens funksjonalitet gjenspeiles ikke bare i den allsidige lyskvaliteten som passer i nesten alle rom, men også i den integrerte dimmefunksjonen som lar deg justere lysstyrken etter dine preferanser og behov, slik at du får riktig belysning til enhver anledning.

Strand bordlampe er også tilgjengelig som pendel i flere ulike versjoner. Den vakre balansen mellom letthet og tyngde, strukturen, materialvalget, fargen og hele designkonseptet går igjen i alle lampene i serien, slik at de enkelt kan kombineres for et stilrent og helhetlig uttrykk i rommet.

Se bordlampen og resten av den vakre kolleksjonen her.