Ubegrenset glede med Portofino-bordlampen i bærbar design

15. februar 2024
Ubegrenset glede med Portofino-bordlampen i bærbar design
Designeren Valerio Sommella har skapt bordlampeserien Portofino for den italienske lampeprodusenten Nemo Lighting. Sommella er født i Milano og har en grad i design fra Politecnico di Milano. Siden starten av karrieren, og spesielt etter at han grunnla sitt eget designstudio i 2009, har Sommella bygget opp en imponerende portefølje av vakker og unik design. Sommella ser på hvert prosjekt som en mulighet til å uttrykke ideer gjennom designkonsepter og streber etter å forene form, materialer og teknologi i en høyere enhet. Du kan finne flere av Valerio Sommellas vakre design her.

Sommellas grunnprinsipper gjenspeiles tydelig i utformingen av bordlampen Portofino, som med sin sinnrike kombinasjon av geometriske former, høye, slanke statur og harmoniske samspill mellom letthet og tyngde er et kunstverk i seg selv. Ramme og skjerm er laget av aluminium med en vakker finish som er tilgjengelig i flere ulike nyanser, mens foten er laget av marmor i en matchende farge. Lyskilden består av en innebygd LED-modul som er montert på undersiden av lampeskjermen og sender lyset nedover i et vakkert downlight som skaper en vakker belysning og understreker lampens vakre design. Lyset betjenes med en knapp nederst på stativet. Knappen har også en innebygd dimmefunksjon som gjør det mulig å justere lysstyrken i tre trinn. Dette gir en belysning på henholdsvis 100 %, 70 % og 35 % av den totale lysstyrken.

Lampen er trådløs, slik at du kan nyte lyset uansett hvor du befinner deg. Den innebygde LED-lyskilden lades via den medfølgende kabelen som kobles til lampens USB-port. Etter 4,5 timer er lampen fulladet og kan lyse i opptil 15 timer.

Se bordlampen Portofino i alle versjoner her.