Miniversjonen er nå tilgjengelig som enda et fantastisk tilskudd til Werner Pantons estetiske Globe-serie.

5. januar 2024
Miniversjonen er nå tilgjengelig som enda et fantastisk tilskudd til Werner Pantons estetiske Globe-serie.
Siden den ble designet og utviklet i 1969, har Globen vært en av Danmarks viktigste designprestasjoner. Da Panton designet Globen, var målet å skape en armatur som ville tiltrekke seg oppmerksomhet og forene et rom, enten den ble plassert alene eller i en gruppe. Resultatet er en utrolig allsidig armatur med et klart og detaljert formspråk, en enkel design og en detaljert finish som passer i mange ulike rom.

VP Globe 28 Alu med en diameter på 28 cm er den minste armaturen i Globe-serien. Pendelarmaturen er et vakkert frittstående element, men kan enkelt kombineres med andre Globe-armaturer i et bredt utvalg av design, størrelser, farger og materialer. Dette skaper et interessant samspill mellom ulike størrelser og matchende design.

Navnet på den dekorative pendelen kommer fra den karakteristiske Globe-formen, som i denne versjonen er laget av krystallakryl med fem innvendige reflektorer som henger i tre stålkjeder. Fargepaletten i transparent og polert aluminium kompletteres av vakre og synlige nyanser av rødt og blått. Når armaturen er slått på, reflekteres lyset fra aluminiumsreflektorene og skaper et indirekte lys som sprer seg forsiktig og ikke blender rommet.

VP Globe 28 Alu pendelarmatur og alle de andre vakre løsningene i Globe-serien fra Verner Panton finner du her.