FATBOYs Jolly Trolley: Munter innredning for både ute- og innerom.  

30. mars 2023
FATBOYs Jolly Trolley: Munter innredning for både ute- og innerom.
Livet er full av uforutsigbarhet og de beste øyeblikkene kommer når du minst venter det. Derfor er det enormt viktig at du er forberedt på det uventede – uansett om det er en fest som plutselig rykker utenfor – eller om det er en regnsky som setter en stopper for hagefesten.  

Det ungdommelige, kjekke og alltid uforutsigbare selskapet Fatboy vet alt om overraskelsesgleden, og derfor lager de nå et lampemøbel som er klar til fest både ute og inne. Jolly Trolley heter den, og akkurat som navnet tilsier, er den en munter tralle som er klar for eventyr båe innendørs og utendørs. Uansett om det skal huse en drinkbar, vakker plantepynt, en liten frokostbuffet, en stasjon til grillfesten eller noe helt annet, er den klar.  

Jolley Trolley er laget av aluminium, og er derfor både sterk, lett og motstandsdyktig mot korrosjon. Vognen har et sett med store hjul som tåler både listverk og små trinn, og to hyller. De to hyllene er fantastiske til for eksempel snacks, salatskål og servise til grillkvelden – og som et lite hemmelig festtriks kan øverste hylle løftes av. På toppen av den smarte modellen vokser det en smart lampe, som har høyden som en gulvlampe og som kan lyse opp tingene og sakene du har stående på brettet. Lampen er selvsagt batteridrevet og fungerer helt uten ledning. Når den må lades nå og da, kan batteriet enkelt tas ut og lades opp ved hjelp av USB-C.  

Hvis du kjenner til det fantastiske universet til nederlandske Fatboy, vet du også at de ikke er redde for spennende nyanser – og fargene på den kule Jolly Trolley har ikke blitt spart på. Aluminiumsrammen er tilgjengelig i et hav av vakre pulverlakkerte fargevarianter, og det er garantert en som passer perfekt til din stil, temperament og innredning.  

Se alle fargene du kan få Fatboys Jolly Trolley i her!