Den bærbare bølgen skyller inn over DybergLarsen – Se den nye Yoyo Portable bordlampen her!  

9. februar 2023
Den bærbare bølgen skyller inn over DybergLarsen – Se den nye Yoyo Portable bordlampen her!
Leter du også etter den perfekte bærbare bordlampen som du kan ta med deg overalt i din boliginnredning? Da har vi veldig gode nyheter! I 2023 har det danske belysningsselskapet DybergLarsen lansert et nytt, dekorativt og trådløst design, som har en klassisk og elegant estetikk som garantert vil utfylle resten av interiøret.  

DybergLarsen ble grunnlagt i 2016 av Thomas Dyberg-Larsen, som hadde et ønske om å skape et bredt utvalg av moderne lamper i skandinavisk stil og høy kvalitet, som både kunne spre en behagelig belysning og skape en innbydende og avslappet stemning i hjemmet – noe som til en viss grad også er lyktes med den nyeste Yoyo Portable Bordlampe!  

Yoyo-bordlampen er et enkelt, trådløst design som du kan ta med deg rundt og plassere forskjellige steder i henhold til dine skiftende behov. Yoyo er ikke begrenset av en ledning eller stikkontakt, så du har muligheten til å endre plasseringen akkurat slik det passer deg! Her er nattbordet, i vinduskarmen eller på reolen bare noen av de mest opplagte stedene, men det er kun fantasien som setter grenser.  

Yoyo består av en sort marmorbase, som vakkert komplementeres av unike messingdetaljer som gir lampen en klassisk estetikk som gjør den til et dekorativt, så vel som funksjonelt innredningselement som garantert vil skape blikkfang og beundring blant gjestene dine. Du skal imidlertid være oppmerksom på at marmor er et naturlig materiale og derfor vil marmoreringen variere en smule fra lampe til lampe, noe som bare gjør hver enkelt lampe mer unik.  

Med Yoyo har du også muligheten til å justere lyset i tre nivåer etter ditt behov for enten en fokusert eller avslappet belysning og stemning. Her har lampen en lystid på 10 timer ved laveste lysstyrke, 6 timer ved mellomste og 4 timer ved den høyeste, hvor man etterfølgende elegant og enkelt kan lade den igjen ved bruke av den medfølgende USB-C-kabelen og raskt nyte godt av den fantastiske belysningen igjen!  

FINN DEN NYE YOYO PORTABLE BORDLAMPE HER