En tidløs klassiker ved første øyekast

27. februar 2023
En tidløs klassiker ved første øyekast
Det er gode nyheter for alle designelskere med en forkjærlighet for skandinavisk stil og enkle, men elegante design: i en storslått utstilling av flytende former og en perfekt balanse mellom lette og tunge elementer, presenterer Horisont-serien fra svenske Belid seg i et vakkert design tilgjengelig for alle kjennere av klassiske silhuetter og tidløse tilføyelser til hjemmets interiør.  

Hjernen bak den vakre belysningsserien er den svenske designeren Joakim Fihn, som har jobbet sammen med Belid siden 2008. I løpet av denne tiden har Fihn skapt en rekke lamper som alle utstråler den samme grasiøse eleganse og nordiske strenghet. Fihn har en spesiell følsom forkjærlighet for enkle linjer og små, men nøye utvalgte detaljer, som alle bidrar til et sammenhengende helhetsbilde i hans kreasjoner. Fihn og Belids svenske røtter kan tydelig sees i den enkle, minimalistiske stilen til Horisont-lampene, som er så karakteristiske for skandinavisk interiørdesign.  

Velkjent design i en ny, eksklusiv farge


Alle lampene fra Horisont-serien, som inkluderer både pendel-, gulv- og bordlamper, kjennetegnes av sin iøynefallende skjerm, som så langt har kommet i en fin metallisk champagnefarget med en matt finish. Nå kan vi imidlertid presentere den velkjente lampen i en ny utgave med en skinnende skoggrønn overflate. Der den champagnefargede modellen er fin hvis man ønsker en lampe som lett smelter inn i omgivelsene og som er lett å integrere i rommet, skaper den skoggrønne varianten en fargetone som kan fungere vakkert som en kontrast til mer nøytrale fargevalg i innredningen. Den grønne varianten av Horisont-lampene selges eksklusivt av Lampemesteren. Er du derfor ute etter et eksklusivt tilskudd til interiøret, er de skoggrønne Horisont-lampene fra Belid et absolutt must.  

Se hele den vakre serien med Horisont-lamper fra Belid her