Vakre kvalitetsdesigns som gjør hverdagen enklere og vakrere

9. mars 2023
Vakre kvalitetsdesigns som gjør hverdagen enklere og vakrere
I en ny og tiltalende miniserie med boligtilbehør har det danske designselskapet Skagerak by Fritz Hansen overgått seg selv i funksjonalitet og gjennomarbeidet designhåndverk. Alle artiklene innenfor Norr-serien, designet av Ditte Buus Nielsen, utstråler samme kvalitetsbevisste stil og eleganse. Serien inkluderer en kjøkkenrullholder og to forskjellige typer brett, alle i solid og slitesterk eikedesign. Det ene brettet samt kjøkkenrullholderen er utstyrt med brede lærremmer slik at de enkelt kan løftes opp. Det andre brettet har en bred hank i en lekker messingfinish. Hanken gjør det enkelt å bære brettet med seg, noe som er en klar fordel, siden sidene på brettet er ganske høye, derfor brukes det også som kurv for oppsamling, øsing, m.m.  

Noe for alle


Alle artiklene i Norr-serien finnes i de samme to flotte fargevariantene. Den ene er en frisk, lys utgave, hvor eiken har beholdt sin naturlige skyggelegging, mens den andre er malt svart, hvor man fortsatt kan ane det naturlige tremønsteret under. Den lyse versjonen er det opplagte valget for alle som elsker et naturlig, nordisk-inspirert look, mens den mørke varianten er perfekt for de som foretrekker en mer moderne og eksklusiv look.  

En ren nytelse hver eneste dag


Skjønnhet i hverdagen er en ofte oversett prioritet, som Skagerak by Fritz Hansen ønsker å gjøre mer tilgjengelig i flere hjem. På samme måte som rengjøring og opprydding er en nødvendighet for å være fornøyd og avslappet i sine omgivelser, er det også av stor betydning at man kan omgi seg med vakre ting daglig, slik at hver dag blir en spesiell opplevelse. I tegningene til Norr-serien har designeren derfor tenkt både estetikk og brukervennlighet inn i alle hensyn, slik at resultatet blir en særdeles vellykket forening av elegant design og praktiske hensyn.  

Se hele Norr-serien her