Klassisk, dansk design – Oppdag Motown-serien fra Herstal!

6. februar 2023
Klassisk, dansk design – Oppdag Motown-serien fra Herstal!
Leter du etter et utsøkt, tidløst design som skiller seg ut med sin funksjonalitet og estetikk i interiørdesignet ditt? Da har vi lampeserien for deg! Herstal har lansert et nytt design som kombinerer klassisk, dansk design med et moderne preg, som kan pryde hjemmet i flere generasjoner.  

Det danske belysningsselskapet er kjent for å designe energiske og lekne design med utmerket belysning, noe Motown er et annet glimrende eksempel på. Serien består av både bordlamper, gulvlamper og pendler i forskjellige unike nyanser, blant annet svart, messing og hvit, så du har rikelig mulighet til å finne den rette lampen for alle dine interiørbehov. Du kan også med fordel kombinere de unike lampene for et unikt og gjennomgående designuttrykk, som garantert vil fange gjestenes oppmerksomhet og skape estetisk tilfredsstillelse for deg.  

Motown er en høykvalitetsserie som er håndlaget i stål, som er blant en av de eksklusive detaljene som i stor grad sementerer den eksepsjonelle kvaliteten til Motown-serien, hvor også trekkbryteren er en spennende detalj. Felles for alle lampene i serien er den kuppelformede lampeskjermen og det klassiske gitteret som en forlengelse av denne, som sørger for at et vakkert, behagelig og blendfritt lys sprer seg, i tillegg til en koselig og innbydende stemning i de nærliggende omgivelsene.  

Med Motown får du både en funksjonell belysningskilde samt et dekorativt innredningselement som vil skape blikkfang og beundring!