Italiensk design fra øverste hylle - Se de nye Mini Geen-A-bordlampene fra Kartell!

19. januar 2023
Italiensk design fra øverste hylle - Se de nye Mini Geen-A-bordlampene fra Kartell!
Mangler du en enkel, stilren og ikke minst funksjonell bordlampe til både innen- og utendørs bruk? Da har vi gode nyheter til deg! Hos Lampemesteren kan du nå finne de nye Mini Geen-A-bordlampene fra Kartell, som har lansert så mange som 10 nye lamper i fem forskjellige flotte farger, så du vil garantert finne en modell som matcher dine behov og ditt interiør perfekt.  

Siden 1949 har det italienske merket skapt unike design som gradvis har blitt innbegrepet av det prestisjetunge predikatet ‘Made in Italy’. I 1988 overtok Claudio Luti den familiedrevne virksomheten fra sine svigerforeldre, og med Luti i spissen begynte merket å samarbeide med en rekke dyktige designere hvis karakteristiske design raskt kom til å symbolisere merket og deres nye, friske tilnærming. Det er derfor også naturlig at de nyeste tilskuddene på Kartells designlager også har oppstått i nettopp et slikt samarbeid med designer Ferruccio Laviani, som har introdusert fem vanlige plug-in bordlamper og fem bærbare bordlamper under navnet Mini Geen-A.

De nye Mini Geen-A-bordlampene er karakterisert ved deres enkle estetiske og rene linjer, son gjør dem nyttige og elskverdige i alle former for innredningsstiler. Disse bordlampene er en ny tolkning av den tradisjonelle leselampen og fungerer derfor godt mange forskjellige steder i innredningen, hvor på nattbordet eller skrivebordet; i vinduskarmen eller hyllen bare er noen av de opplagte plasseringene.  

Unikt for de fem bærbare Mini Geen-A-versjonene er at de ikke er begrenset av ledning, slik at du ikke trenger å holde deg til kun ett sted i hjemmet - og kombinert med det praktiske håndtaket på toppen av lampen, kan du også enkelt og elegant transportere din bærbare bordlampe rundt både i og utenfor hjemmet. De bærbare bordlampene har også en tetthetsgrad IP54, som gjør at du enkelt kan ta dem med ut, hvor du kan nyte deres myke, behagelige LED-lys, som du også kan justere etter dine behov og ønsker via den integrerte dimmeren på basen på lampen. Ønsker du derimot en mer tradisjonell bordlampe med ledning og bryter, så er de klassiske plug-in-versjonene definitivt den rette løsningen for deg! Uansett hvilken lampe du velger, er du garantert en funksjonell og ikke minst estetisk belysningsløsning til hjemmet ditt!  

SE ALLE DE FLOTTE MINI GEEN-A-LAMPENE FRA KARTELL HER