Utsøkt dansk design siden 1988 – Herstal er nå på Lampemesteren.no!

23. januar 2023
Utsøkt dansk design siden 1988 – Herstal er nå på Lampemesteren.no!
Liker du også klassisk, dansk design som vil pryde interiøret i mange generasjoner? Da har vi veldig gode nyheter! Vi kan nå ønske hjertelig velkommen til Herstal på Lampemesteren.dk

Herstal startet sin historie i 1987, da Martin Herstal og hans kone, Lotte, overtok en liten lampeforretning i Odense, da de begge var i begynnelsen av 20-årene. Her brukte de dagene sine på å selge funksjonell og ikke minst dekorativ belysning, men deres største drøm var å designe sine egne lamper, noe de til de grader oppfylte!

Martin og Lottes lamper var i utgangspunktet sentret rundt halogenbelysning med et lekent og urbant preg, som traff et ømt punkt hos kundene på 1980-tallet. Det var kjærlighet ved første blikk mellom kundene og de nye lampene, og Herstal-universet var født!  

Herstal-lamper til hele Europa i over 30 år


De første tiårene satt familien Herstal i førersetet og fortsatte trofast produksjonen av sine unike lamper, som kombinerte lekent og energisk design med ekstremt gjennomtenkt lys. Disse verdiene er fortsatt en integrert del av Herstal, som i dag er blitt en del av Belid Lighting Group, hvor de fortsetter å produsere utsøkte lamper som kan legges til enhver boliginnredning, inkludert både den moderne, minimalistiske eller tradisjonelle på tvers av generasjoner og landegrenser.  

I dag er halogenlyset imidlertid blitt skiftet ut med den mer energibesparende og langtidsholdbare LED-løsningen, som også har bidratt til at Herstal har klart å opprettholde sin status som en av de store belysningsaktørene på det skandinaviske markedet!

SE DET FLOTTE LAMPESORTIMENTET FRA HERSTAL HER