En trofast følgesvenn fra Muuto – Se de nye Ease Portable-bordlampene!

26. januar 2023
En trofast følgesvenn fra Muuto – Se de nye Ease Portable-bordlampene!
Trenger du en bærbar bordlampe som vakkert kombinerer enkelt, estetisk design med høy funksjonalitet? Da har vi den rette lampen til deg! Danske Muuto har i samarbeid med den nederlandske designeren Johan Van Hengel produsert en unik serie av bærbare bordlamper som du kan ta med deg dit det måtte passe deg!

Ordet ’Muuto’ betyr på finsk ”nye perspektiver” og det er nettopp denne filosofien som dominerer belysningsselskapets unike fremgangsmåte og ikke minst lampesortiment. I samarbeid med nøye utvalgte, tidsriktige designere kombinerer de sine talenter og nye perspektiver på praktfulle produkter som nytes på tvers av generasjoner og landegrenser.  Her er også de nye Ease Portable-bordlampene født av nettopp et så unikt samarbeid.  

Akkurat som de andre lampene i Muutos sortiment representerer også disse nye bordlampene det beste av skandinavisk design, og du har derfor muligheten til å innrede både private og offentlige rom med et flott og ikke minst funksjonelt design som aldri går av moten. Ease er inspirert av formen på en tradisjonell bordlampe og tolket til et bærbart design som du enkelt kan ta med deg overalt, både innendørs og utendørs, da lampen også har en IP54-tetthetsgrad og tåler derfor direkte vannsprut og støvpartikler.  

Bordlampene kommer også i fire forskjellige farger, herunder Taupe, Black, Grey og Light Blue, slik at du har muligheten til å finne den riktige lampen til din innredning. I tillegg er de bærbare bordlampene utstyrt med energisparende LED-lys, som du også kan dimme i tre nivåer på henholdsvis 100, 50 og 25% alt etter behov og humør. Her skal du være oppmerksom på at lampen kan holde strøm i 8 timer på 100%, 16 timer på 50% og opptil 29 timer på 25% intensitet, hvoretter du enkelt kan lade den igjen ved bruk av den medfølgende USB-C-kabelen.  

Finn din favoritt blant de unike Ease Portable-bordlampene og få et unikt design med hjem, som er like dekorativt, som det er funksjonelt!  

SE ALLE EASE PORTABLE-BORDLAMPENE FRA MUUTO HER