Gammel Kjenning i Fire Nye Limited Nyanser: Se Ball Limited Edition her!  

12. januar 2023
Gammel Kjenning i Fire Nye Limited Nyanser: Se Ball Limited Edition her!
Har du vært i et hjem i skandinavisk stil på noe tidspunkt mellom 1968 og i dag, er det stor sannsynlighet for at du har kommet over en Ball-lampe. Den kulerunde formen, som begynte sitt liv som en magnetisk vegglampe, har preget stort sett alle innredningstyper – og uansett om den har bodd på et barnerom bak veggen eller som pendellampe over stuebordet, har den garantert skapt stemning og spenning i hele rommet rundt seg.  

55 år som aktuell lampe er ikke bare noe som skjer, og selv med et veldig fremtidsrettet og futuristisk design, krever det konstant fornyelse – og det er nettopp derfor at lampeselskapet Frandsen nå legger til fire nye farger til den populære Ball-pendelen, somBenny Frandsen tegnet for et halvt århundre siden.  

Banana Split


Den første fargen som Ball-pendelen nå er tilgjengelig i, er den fantastiske og morsomme Banana Spilt. Den gule fargen signaliserer en lekenhet, varme og humor, og den sommerlige nyansen bringer tankene til varmere himmelstrøk. Har du en søt tann, så er Banana Split den opplagte fargen!  

Bubblegum


En myk, feminin og imøtekommende farge er den neste limited edition-fargen som du kan få den alltid fantastiske Ball-lampen i! Fargen har fått navnet Bubblegum, og det er ingen tvil om at den store kulen leder tankene mot en stor og imponerende tyggegummiboble!

Get-Your-Greens


Når du har satt tennene i både tyggegummi og banansplitt, kan det godt hende du vil ha noe sunt. Det er viktig å spise grønnsakene dine, og det vil Frandsen minne oss på med den tredje fargen. «Get Your Greens» blir den kalt, og er en gressgrønn nyanse som bringer tankene til friske grønnsaker og vårdager med nyutsprungne trær og planter.  

Brightly Blue


Den siste lampen i serien er den himmelblå Brightly Blue. Lampens muntre farge passer perfekt over for eksempel spisebordet på det livlige kjøkkenet, hvor det alltid er noe spennende på gang, eller over spisebordet i stuen, hvor det er plass til både avslapning og lek.  

Alle lampenes ledninger matcher fargen som skjermen er malt i, og oppnår derfor den rene stilen som man forventer fra Frandsen. Alle fire lampene er limited, og produseres kun i et begrenset antall.  

Se alle fire her!