Møt Mr. Wattson – funksjonelt og finurlig design fra Piffany Copenhagen

29. desember 2022
Møt Mr. Wattson – funksjonelt og finurlig design fra Piffany Copenhagen
Liker du også den morsomme, fleksible og finurlige fetteren fra Piffany Copenhagen? Da har vi gode nyheter! Du kan nå nyte enda mer Mr. Wattson-lamper fra det danske designselskapet, som har lagt til fire nye design til familien!  

Denne gangen har Piffany Copenhagen lansert to minibordlamper og to vanlige bordlamper i den ikoniske serien, som alle er karakterisert ved det velkjente designet. De nye modellene kommer i en kombinasjon av asketre og en farge, herunder Flash Red, Army Green, Lava Grey og Intense Grey, slik at du fritt kan velge den modellen som passer best til dine behov og stil.  

Siden stiftelsen har det danske designselskapet hatt et ønske om å ha et nært samarbeid med både nye og etablerte kunstnere og designere med mål om å forme unike design gjennom etisk og gjennomtenkt håndverk, hvor alle deler av designet skal ha et formål og en personlighet. Det er derfor naturlig at de i samarbeid med Soyee Studio har skapt en lampefamilie som i stor grad utstråler personlighet og sjarm, samt utstråler høy funksjonalitet og utsøkt håndverk. På grunn av de 139 ”smilehullene” som skjuler den effektive LED-lyskilden, sørger Mr. Wattson også for et godt, behagelig og blendfritt lys, som klarer å sette en hyggelig og avslappet stemning, uansett hvor du plasserer lampen.

Akkurat som de andre lampene i serien, er den nye Mr. Wattson-bordlamper har også en fleksibel og bøyelig kropp, slik at du kan plassere dem akkurat som du vil. Derfor kan de selvsagt plasseres på en mengde forskjellige steder, hvor i bokhyllen, i vinduskarmen eller på nattbordet bare er noen av de opplagte plasseringene. Her kan du også fortløpende bestemme om de skal sitte med rett rygg, tilbakelent eller på en helt tredje måte – det er kun fantasien som setter grenser for dette unike designet, som helt sikkert vil bringe glede og gi deg og dine gjester et smil om munnen. Her kan du med fordel kombinere de forskjellige Mr. Wattson-lampene, og dermed skape en unik historie samt et dekorativt designuttrykk i din boliginnredning!  

Se hele Mr. Wattson familien fra Piffany Copenhagen her