Klassisk design i eksklusiv og moderne nyanse – Se de nye Lamella-lampene her

22. desember 2022
Klassisk design i eksklusiv og moderne nyanse – Se de nye Lamella-lampene her
Liker du også moderne design som også er en tidløs klassiker som aldri går av moten? Da har vi gode nyheter! For det danske designhuset LE KLINT har nettopp lagt til en rekke nye, elegante lamper til deres velkjente Lamella-serie i form av pendler i forskjellige størrelser, en bordlampe samt en flott gulvlampe.  

Hallgeir Homstvedt & Jonah Takagi er den talentfulle designduoen som står bak Lamella-serien, som er inspirert av de fine, buede kurvene som finnes på undersiden av en paddehatt eller sopp, de såkalte Lameller, hvorfra navnet til serien også stammer. Lamella-lampene passer enkelt inn i LE KLINTs sortiment, da de er designet basert på LE KLINTs klassiske foldehåndverk. Her produseres Lamella-lampene ved bruk av PLICA-teknikken, som er en gammel produksjonsteknikk som er vellykket gjenskapt og dermed realisert i dette unike og estetiske designet.  

Denne gangen har LE KLINT lansert pendler i forskjellige størrelser, en bordlampe og en gulvlampe i Lamella-designet, men i motsetning til de andre lampene i serien er de nye lampene med pene metalldetaljer tilgjengelig i svart aluminium. Disse nye Lamella-lampene i kombinasjon av hvit plastskjerm og svarte aluminiumsdetaljer, som gir dem et moderne og eksklusivt look, som utvilsomt vil kle din boliginnredning og gi den et skulpturelt og særdeles dekorativt preg!

Du kan plassere de nye Lamella-lampene hvor som helst i hjemmet ditt, der ved siden av sofaen, over spisebordet eller i det mørke hjørnet bare er noen av de åpenbare stedene. Uansett hvor du plasserer din nye lampe, får du både et dekorativt og funksjonelt innredningselement som garantert vil tiltrekke oppmerksomheten til gjestene dine.  

Se de eksisterende samt nye tilføjelser til Lamella serien fra LE KLINT her