Souvenir of United Lebanon – Spennende ny vegglampeserie fra DCWéditions.  

2. januar 2023
Souvenir of United Lebanon – Spennende ny vegglampeserie fra DCWéditions.
S.O.U.L. Souvenir of United Lebanon. En hyllest til det frodige landet som har vært kjent som Midtøstens Paris.

Designeren Charles Kalpakian er en av de mange kunstneriske sjelene som kommer fra Libanon. Han står bak Soul-lampeserien, som DCW-editions nettopp har sluppet. Den består av 12 forskjellige vegglamper, som alle er en hyllest til designerens hjemland.  

Lampene representerer Beiruts berømte steinhus. Bygninger og bybilder av de trange korridorene som var bakgrunnen og kulisse for Kalpakians oppvekst – og på den måten er lampene som et besøk i Libanons hovedstad. En reise gjennom et nettverk av smale stier og bakgater. Byen er godt bygget med bakgårder og bakker som omringer byen sine egne fluktveier til pustehullene og lysningene. Beiruts best bevarte hemmeligheter og skjulte gull. Iscenesatt og innrammet i karakteristiske sandsteinsbygninger.  

Med Charles Kalpakian som guide finner Soul-lampene åpningene der magiske gylne lyssøyler faller ned mellom materialene i metropolen. Lag din egen suvenir fra det forente Libanon, og kjøp en belysningsgjenstand som ikke ligner noe annet. En belysningsgjenstand som henger som et vakkert kunstverk på veggen.  

Lampene er produsert i plast – og med hver enkelt vegglampe følger to små gullfigurer av designeren selv, som du kan plassere i lampene. Selvportrettet stirrer inn i lyset, og befinner seg i byen som Kalpakian har skapt. Du bestemmer helt selv hvor han skal stå.  

Kombiner flere forskjellige Soul-lamper, eller heng dem enkeltvis. Uansett hva du gjør, vil du få kunst i verdensklasse, som helt sikkert vil gjøre et vakkert inntrykk på hele innredningen og rommet rundt.  

Se hele Soul-serien her!