Nye arkitektlamper i klassisk design fra Anglepoise og Paul Smith | Se dem her

24. oktober 2022
Nye arkitektlamper i klassisk design fra Anglepoise og Paul Smith | Se dem her
Hvis du ser etter et klassisk arkitektonisk lampedesign for hele hjemmet, har vi gode nyheter! For i 2022 har det britiske designmerket Anglepoise lagt til nye, flotte utgaver til den allerede brede og imponerende Type 75™- kolleksjonen.

Den britiske designeren Paul Smith står bak Type 75™-designet, som er en moderne tolkning av den ikoniske Original 1227-bordlampen av ingeniør George Carwardine fra 1932, som også markerte begynnelsen på Anglepoise. Paul Smith er en av Englands ledende designere, og han får ofte ros for sin kreative estetikk som kombinerer tradisjon og modernitet, og spesielt hans ’klassiker med en tvist-filosofi fra 70-tallet har blitt et av grunnprinsippene til Anglepoise – og spesielt dette mottoet kommer til uttrykk med Type 75™-lampene!  

Type 75™ er et klassisk arkitektlampedesign, som i dag er tilgjengelig som både gulvlampe, bordlampe, minibordlampe og vegglampe i forskjellige fargerike nyanser. De nye Type 75™-lampene, herunder minibordlamper, gulvlamper og bordlamper, er derfor også kjennetegnet ved det klassiske designet som karakteriserer resten av serien. De nye lampene skiller seg imidlertid litt ut fra resten av kolleksjonen, da de ikke er kjennetegnet ved sitt fargerike, men nærmere monokrome uttrykk. Edition 5-modellene kommer i en fin svart farge og Edition 6-utgavene i en nydelig hvit nyanse, begge dekorert med den forventede Paul Smith ’tvist’ i form av den unike og ikoniske Artist Stripe i alle regnbuens farger som går ned langs midten av armen på lampen, som den første og eneste i Anglepoises sortiment.

Du kan plassere de nye Type 75™-lampene mange steder i hjemmet, hvor på skrivebordet, kontoret, reolen, ved siden av sofaen eller i vinduskarmen bare er noen av de opplagte stedene. Uansett hvilken modell eller plassering du velger til dette ikoniske designet, er du garantert en tidløs, ikonisk og klassisk lampe som er like dekorativ som den er funksjonell i innredningen din.

Se alle de nye Type 75™ Paul Smith-lampene fra Anglepoise her