Tidløs klassiker fra Tom Rossau i nye versjoner | Se de unike ST906-lampene her!

24. november 2022
Tidløs klassiker fra Tom Rossau i nye versjoner | Se de unike ST906-lampene her!
Hvis du også er en stor Tom Rossau-fan, så har vi gode nyheter! For også i år kommer det nye, fantastiske lanseringer fra det danske designhuset. Denne gangen er det tilføyelser til den unike ST906-serien i form av to minibordlamper og to minipendler i material- og fargekombinasjonen White/Grey og Birch Natural/Pine, som også kjennetegner de eksisterende lampene i serien.  

Tom Rossau er et relativt ungt designselskap grunnlagt i 2012 av designer Tom Rossau, som var dypt fascinert av forholdet mellom geometri, materialer og måten former endrer uttrykk på jo mer press de er under. Denne fascinasjonen startet forretningen hans og er fortsatt den ledende filosofien til designstudioet. Det er derfor ikke overraskende at selv de nyeste tilføyelsene til hans imponerende designportefølje er preget av geometri og former dannet under press.  

Akkurat som resten av ST906-serien, samt generelt hele Tom Rossaus produktsortiment er også de nye ST906 Mini Bordlamper og ST906 Mini Pendler karakterisert ved unike geometriske mønstre laget av fineste trefinér. De nyeste minibordlampene og minipendlene er også håndlagde, noe som bidrar til deres eksklusivitet og udiskutable tiltrekningskraft.  

I likhet med de eksisterende lampene i ST906-serien, produseres også de nye lampene i to ulike materialer, herunder coated papir og bjørkefinér, som har hvert sitt uttrykk og belysing i rommet. Her gir lampene i coated papir en god ambient belysning i en fin hvit tone, mens bjørketreet tilfører et varmt og koselig lys som setter en behagelig og avslappet stemning, selv når lyset ikke er på. Du står derfor fritt til å velge den modellen og materialet som passer best til din innredning.  

Siden de første ST906-lampene ble introdusert i 2012, har de vært en stor designfavoritt blant både nasjonale og internasjonale fans, da de estetiske lampene både er tidløse og klassiske, og derfor kan overleve tidens trender og tendenser innen boliginnredning. Du kan med fordel kombinere de eksisterende ST906-modellene med de nye minimodellene og dermed skape et dekorativt og unikt designuttrykk i innredningen din, som helt sikkert vil fange oppmerksomheten til dine gjester!

Se hele ST906-serien her