De nye, estetiske og allsidige lampeskjermene fra Watt & Veke gir deg stjerner året rundt // Se dem her

13. oktober 2022
De nye, estetiske og allsidige lampeskjermene fra Watt & Veke gir deg stjerner året rundt // Se dem her
Trenger du et nytt og spennende innredningselement, som både skal være allsidig og dekorativt, så har Watt & Veke hele 10 nye, forskjellige design som utvilsomt vil få hjemmet til å utstråle av skandinavisk sjarm og estetikk.  

Siden 1998 har det svenske designselskapet Watt & Veke hatt et ønske om å gjøre hverdagen lysere gjennom belysning. De er derfor kjent for å produsere forskjellige lampeskjermer og belysningskilder som både er innovative og klassiske med et uttrykk som bærer preg av landlig idyll med overordnede røtter i den skandinaviske enkelheten. Det har de nok en gang lykkes med, med de nye spennende lampeskjermene som klarer å gi et nordisk preg til den moderne innredningen.  

Disse nydelige stjerneformede papirskjermene er like estetisk tiltalende i innredningen, uansett om det er koblet lys på dem eller ei. Du kan enkelt bruke dem som dekorative elementer på veggen eller i vinduskarmen uten oppheng eller lyskilde, der selve skjermen klarer å lyse opp og skape blikkfang helt uten lys!  Her kan du med fordel kombinere de forskjellige skjermene og skape et unikt og bemerkelsesverdig designuttrykk i innredningen din, som du løpende kan justere etter behov og humør. Ved å sette inn en lyskilde kan du selvsagt også bruke lampeskjermen din som en tradisjonell lampe, hvor du vil oppleve en myk, behagelig og stemningsfull belysning som klarer å skape en koselig, varm og innbydende atmosfære, som du med fordel kan nyte ved spisebordet eller i stuen.

Med de nye lampeskjermene fra Watt & Veke trenger du ikke å vente til jul for å bruke stjerner i hjemmet – nå kan du ha dem hengende i innredningen året rundt, hvor deres nordiske estetikk og atmosfæriske glød vil skape beundring blant dine gjester og glede for deg og din familie!

Se alle de vidunderlige stjernene fra Watt & Veke her