Northern utvider sortimentet med unike Salto-lamper | Se dem her!

10. oktober 2022
Northern utvider sortimentet med unike Salto-lamper | Se dem her!
Har du behov for et ekstremt funksjonelt og stilig design som kan pryde ved siden av sofaen eller lenestolen, på natt- eller skrivebordet, så må du lese videre! Det norske designselskapet Northern har i samarbeid med det Oslobaserte designselskapet Gridy skapt nettopp et slikt design, som med sine slanke, rene linjer og minimalistiske uttrykk utstråler skandinavisk design på sitt aller beste.  

Designmerket Northern kan skilte av å kombinere enkelthet, estetikk og funksjonalitet i unikt håndverk og strømlinjeformet design som både kan smelte vakkert inn og skape kontrast i innredningen. Denne gangen har det resultert i den uforlignelige Salto-serien, som både består av bordlamper og gulvlamper i enten en flott svart farge, som gir lampene et moderne og eksklusivt preg, eller i en nydelige beige farge, som vakkert underbygger deres estetiske enkelhet. Med dette designet ble Gridy inspirert av sin tenåringskjærlighet for skating og snowboard, som kommer til uttrykk i den visuelle løkkedetaljen som går fra den vertikale foten til den horisontale armen i en glidende bevegelse som gjør dem ekstra bemerkelsesverdige i innredningen.  

Lampene er også utstyrt med en diskret 3-trinns berøringsdimmer i messing, plassert på spissen av det integrerte LED-lyset, samt en justerbar skjerm og roterbar base, som gjør det ekstra enkelt for deg å justere lyset perfekt etter ditt behov for enten fokusert eller avslappet belysning. Uansett hvilken lampe eller plassering du velger, er du garantert en unik lyskilde som er like funksjonell som den er dekorativ i innredningen!  

Se de nye Salto bord- og gulvlampene her