Nuura tilføyer utsøkt fargekombinasjon til populær serie // Se de nye Rizzatto-lampene her!

14. november 2022
Nuura tilføyer utsøkt fargekombinasjon til populær serie // Se de nye Rizzatto-lampene her!
«Vårt mål er å skape unik og estetisk belysning som reflekterer overdådigheten og gleden som finnes i den nordiske naturen.» Slik beskriver det danske belysningsselskapet Nuura deres overordnede formål, som de har lykkes med på vakreste måte nok en gang. De har nemlig tatt fatt i en av de mest bemerkelsesverdige og storslåtte Nuura-lampene, nemlig Rizzatto-serien, og tilført en ekstra flott fargekombinasjon til de tre eksisterende lampene i serien. Nå kan du derfor også få tak i en Rizzatto-pendel i begge størrelser eller en taklampe i kombinasjonen Satin Silver/Opalse dem her!

Nuura er et relativt ungt dansk designhus grunnlagt i 2017 av Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg, som ønsket å skape unik kvalitetsbelysning som ville berike og komplettere interiørdesignet i både private og offentlige rom. Dette klarer de likevel å kombinere elegant med den nyeste teknologien og nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet.  

Med denne lampeserien har det danske belysningsselskapet samarbeidet med den internasjonalt anerkjente lysdesigneren Paolo Rizzatto, som ble inspirert av den avantgardistiske dansen, Triadisches Balles, til denne unike geometrisk formede serien. Serien består allerede av to pendler og en taklampe i den klassiske fargekombinasjonen bestående av hvitt opalglass og pent børstet messing, som får lampen til å ose av varme og hygge i innredningen.

De siste tilskuddene til serien består også av to pendler og en taklampe, som har samme organiske formspråk og karakteristiske dekorative design bestående av både transparente, mønstrede glass og munnblåst opalglasskjermer, som er utsmykket med metalldetaljer i en flott sateng sølvfinish som gir lampene et moderne og eksklusivt utseende. De hvite opalskjermene skjuler lyskilden og sørger derfor for at et mykt, behagelig og diffust lys sprer seg ut i rommet.  

Disse lampene kan du plassere mange forskjellige steder i innredningen din, for eksempel over spisebordet, i stuen eller det mørke hjørnet. Uavhengig av plasseringen du velger for Rizzatto-modellen din, er du garantert et svært dekorativt innredningselement samt en funksjonell belysningskilde som vil tilføre hjemmet ditt en umiddelbar eleganse og overdådighet som garantert vil fange gjestenes oppmerksomhet.  

Se hele Rizzatto-serien her