Moderne og minimalistiske taklamper fra Thorup Copenhagen // Se de nye Patrone-lampene her

27. oktober 2022
Moderne og minimalistiske taklamper fra Thorup Copenhagen // Se de nye Patrone-lampene her
Mangler du god og jevn rombelysning som ikke tar for mye plass? Stålsett deg, for vi har gode nyheter her i butikken! Vi kan nemlig introdusere noen av de siste nyhetene fra designstudioet Thorup Copenhagen, som har lagt til en rekke av taklamper til deres minimalistiske, elegante og allsidige Patrone-lampeserie.  

Thorup Copenhagen er et relativt ungt designhus fra 2017, som spesialiserer seg på moderne møbler, lamper og andre gjenstander som er preget av skandinavisk estetikk, lang holdbarhet og brukervennlighet med Kasper Thorup i spissen. Med et fokus på bærekraft i forhold til design, produksjon og materialer er alle Thorups lamper lokalprodusert og ferdiggjort for hånd i København, noe som bidrar til deres unike appell, da produktene vil variere litt fra hverandre, noe som er en naturlig del av et håndlaget design.    

De siste tilskuddene til Patrone-serien er de nye taklampene, som både er designet og produsert i København etter tradisjonelle metoder og moderne teknikker. Akkurat som resten av serien kjennetegnes også taklampene av det minimalistiske, slanke og sylindriske designet og reflekterer den samme moderniteten, funksjonaliteten og tidløsheten som kjennetegner de andre lampene.  

Taklampene finnes også i ulike modeller, både med eller uten fleksibelt svingledd, som kan gjøre det enklere for deg å målrette belysningen i ønskede retninger hvis du trenger det! Alle lampene sprer også et behagelig, omgivende lys som ikke er blendende for deg og dine gjester, slik at de kan plasseres hvor som helst i hjemmet, hvor de helt sikkert vil utfylle resten av innredningen, for eksempel over garderoben, på kjøkkenet eller i en gang. Lampene er også tilgjengelige i ulike vakre utførelser, slik at du kan få riktig modell for din stil. De nye taklampene er også laget av rå diamantslipt messing, som gir dem et moderne, eksklusivt og industrielt preg som setter litt ekstra kant og karakter på boliginnredningen din!  

Se den komplette Patrone-serien fra Thorup Copenhagen her