Moderne og dekorativ belysning fra danske Design By Us – Nutty-pendlene melder sin ankomst på Lampemesteren!

21. november 2022
Moderne og dekorativ belysning fra danske Design By Us – Nutty-pendlene melder sin ankomst på Lampemesteren!
Året 2022 har så langt vært et begivenhetsrikt år i butikken med spennende nyheter fra både nasjonale og internasjonale populære merker – og heldigvis er ikke året over enda! Det danske designhuset Design By Us har nettopp lansert en serie unike og estetiske Nutty-pendler, som vil gi et overdådig preg til enhver boliginnredning.

Design By Us ble grunnlagt tilbake i 1999 av designer Rasmus Larsson, som ønsket å skape en lekeplass for fantasifulle og utradisjonelle tilnærminger til å lage belysning og tilbehør til hjemmet. Slik er det fortatt hos det kreative designselskapet, som har skapt sitt eget formspråk med inspirasjon fra mote og fantasi samt en god dose humor og nysgjerrighet. Motebransjen er uredd, modig og uttrykksfull, og nettopp dette er inspirasjonen i utviklingen av design hos Design By Us, som ønsker å utforske folks oppfatning av design og snu det åpenbare på hodet.  

Dette må sies å ha lyktes for dem nok en gang med de nyeste Nutty-pendlene, som med sitt ekstraordinære og unike design skiller seg ut fra mengden. Disse lampene vil utvilsomt gi boliginnredningen din et storslått og elegant preg som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet og beundring blant gjestene dine. Nutty er et imponerende design som er tilgjengelig i en mengde forskjellige størrelser og fargekombinasjoner, så du vil garantert finne en lampe som passer perfekt til ditt behov og din stil. Alle lampene i serien er karakterisert ved den unike lampeskjermen i munnblåst glass, som er inspirert av naturen og nærmere bestemt en eikenøtt.  

I tillegg til den eksepsjonelle glasskjermen er lampen også utstyrt med en nydelig lakkert metalldetalj, en flott tekstilledning og et innebygget LED-lys, som også gjør Nutty til en langvarig løsning. Du kan plassere Nutty-pendelen mange forskjellige steder i innredningen din, for eksempel over spisebordet, i det mørke hjørnet eller på soverommet – det er kun fantasien som setter grenser for dette ekstraordinære designet. Uansett hvilken Nutty-lampe som passer deg perfekt, er du garantert et unikt møbleringselement som er like dekorativt som det er funksjonelt i innredningen.  

Se alle de fantastiske Nutty-pendlene fra Design By Us her