Skandinavisk design og kvalitet i verdensklasse | Halo Design gjør sin entré på Lampemesteren  

10. november 2022
Skandinavisk design og kvalitet i verdensklasse | Halo Design gjør sin entré på Lampemesteren
Er du ute etter godt, skandinavisk design, hvor kvalitet, funksjonalitet og estetikk er i toppklasse, så kan du glede deg over at Halo Design nå er kommet på Lampemesteren. Halo Design har fokus på innovasjon i forhold til estetikk og funksjonalitet, og du får derfor ikke bare en avansert belysningskilde, men også et dekorativt innredningselement hos Halo Design som pryder uansett om lyset er på eller ikke. Halo Design oppdaterer kolleksjonene sine hvert år med nye ideer og innovative konsepter, slik at de hele tiden har de siste trendene tilgjengelige i sine design, og du vil derfor alltid kunne finne en Halo Design-lampe for akkurat ditt behov og din stil.  

Halo Design ble grunnlagt i 1994 av den danske entreprenøren Michael Waltersdorff, som ønsket å gi kundene en unik opplevelse som ville forbedre livene deres gjennom eksepsjonelt lys av høy kvalitet. Dette har skapt en rekke unike design som har gjort selskapet til en av de mest bemerkelsesverdige aktørene på det danske belysningsmarkedet. Halo Design har som misjon å skape originale og funksjonelle lamper i et skandinavisk minimalistisk, moderne og bærekraftig designspråk. I tillegg er de tro mot sin filosofi om å designe estetisk unike belysningsløsninger til en overkommelig pris, slik at alle har muligheten til å eie et produkt fra Halo Design.  

Hos Halo Design er de også av den tro at lyset vi omgir oss med påvirker hvordan ting ser ut og samtidig har stor innflytelse på vår generelle sinnstilstand. De mener at et positivt og koselig miljø trenger hensiktsmessig belysning for å gi folk en god og behagelig opplevelse. De bruker derfor dagens teknologier til å levere skreddersydd og svært effektiv belysning som forsterker følelsene våre. Dette gjør de med fire kjerneverdier i tankene, herunder dansk identitet, nordisk design, funksjonalitet og valuta for pengene, som sammen skaper et imponerende og variert sortiment, hvor du blant annet kan finne gulvlamper, lysekroner, pendler, bordlamper, utendørslamper, vegglamper, spotter, taklamper og bærbare bordlamper med mange estetiske og funksjonelle fordeler. Du vil derfor garantert kunne finne en lampe som passer perfekt til innredningen din! Du kan blant annet få tak i lamper fra populære serier som Bubbles, Kjøbenhavn, Frame eller Drops. Mulighetene er mange hos Halo Design, så du kan ta en titt på vårt store utvalg av lamper fra Halo Design her