Enkelt og klassisk design fra GUBI og Space Copenhagen | Se Gravity-vegglampen her    

17. oktober 2022
Enkelt og klassisk design fra GUBI og Space Copenhagen | Se Gravity-vegglampen her
Kjenner du følelsen av å mangle et estetisk innredningselement samt en god og behagelig belysning ved sofagruppen, i den koselige lesekroken eller ved siden av sengen? Ta tyren ved hornene! For GUBI har nemlig lag til en ny utsøkt vegglampe til porteføljen i nært samarbeid med en talentfull og anerkjent dansk designduo. Sammen med Space Copenhagen har de utvidet den eksisterende Gravity-lampeserien som allerede består av unike bordlamper og gulvlamper, slik at du garantert vil kunne finne den perfekte lampen til å pryde nettopp din innredning.  

Siden grunnleggelsen av GUBI i 1967 har det verdenskjente designhuset designet, utviklet og markedsført en lang rekke utsøkte og høykvalitets designikoner fra fortiden samt dagens klassikere i samarbeid med både kjente designere og nåtidens talenter. Det er i nettopp et slikt samarbeid at Gravity-serien og senest Gravity-vegglampen er blitt til.  

Med Gravity ønsket Space Copenhagen å skape en lampe med fokus på detaljer, funksjonalitet, personlighet og ikke minst elegant enkelhet i godt håndverk som passer for enhver interiørdesign på tvers av landegrenser og generasjoner. Dette er i den grad lyktes med den nye vegglampen, som med sitt klassiske og enkle design samt unike detaljer vil passe enkelt inn og komplementere resten av innredningen din perfekt.  

Gravity-vegglampen kjennetegnes ved sin slanke arm i nydelig antikk messing og den beige tekstillampeskjermen, som står i flott kontrast til hverandre og skaper en klassisk estetikk. Den lyse stofflampeskjermen gir også myk, behagelig og atmosfærisk belysning, som du kan dimme ved hjelp av en dimbar pære og den nydelige messingdimmeren på lampens base, slik at du kan sette akkurat den rette stemningen i rommet. Dette designet er derfor ikke bare en dekorativ og funksjonell belysningskilde, men et koselig møtepunkt for hele familien!  

Se hele Gravity-serien fra GUBI her