HAY lanserer nytt, skulpturelt design - Se de nye Parade-bordlampene her

18. august 2022
HAY lanserer nytt, skulpturelt design - Se de nye Parade-bordlampene her
Hvis du er ute etter et unikt, estetisk og skulpturelt lampedesign, som er like dekorativt som det er funksjonelt i innredningen – da kan du glede deg! For vi kan nå endelig avduke enda en spennende nyhet fra et av mest populære danske merkene; HAY.

Siden stiftelsen av HAY i 2002 har designmerket skapt en imponerende portefølje av unike produkter som enkelt kan bytte mellom både private og offentlige rom og møte mange ulike behov. Ekteparet Mette og Rolf Hay startet selskapet da de ville lage eksepsjonelle kvalitetsprodukter i godt håndverk til en overkommelig pris, slik at det kunne bli tilgjengelig for alle. Dette grunnleggende prinsippet motiverer fortsatt selskapet og dets partnere, og må derfor også krediteres som en av årsakene til deres verdensomspennende suksess.  

Fra et power-par til et annet, tar vi en titt på designduoen bak et av de nyeste designene fra HAY; nemlig Parade-bordlampen. Viola Heyn-Johnsen & Jonas Trampedach er også et gift par som har satt hodene sammen for sitt første felles prosjekt, som har resultert i et nytt, spennende og elegant design, som ikke ser ut som alle de andre. Med en lidenskap for materialer, objekter og håndverk har designerne, i nært samarbeid med HAY, skapt et unikt design som fungerer som et dekorativt, skulpturelt kunstverk og en funksjonell lyskilde.  

Parade er inspirert av et ønske om å skape en lampe som kan kombinere et omgivelseslys med et skulpturelt design som vil gjøre enhver boliginnredning ekstremt bemerkelsesverdig. Parade kommer i forskjellige størrelser og farger, slik at du fritt kan velge den modellen som passer perfekt på skrivebordet, i vinduskarmen eller i bokhyllen. De unike geometriske bordlampene har et unikt design som lett kan stå for seg selv, men siden de er nøye utvalgt for å utfylle hverandre perfekt, virker det ganske åpenbart å bruke flere av dem sammen. På denne måten er det mulig for deg å skape en sammenhengende, samlet parade, som du selv kan sette sammen på tvers av former og farger, for å skape ditt eget unike og personlige designuttrykk, som garantert vil fange oppmerksomheten til dine gjester, uavhengig av om lyset er på eller ikke.

Se hele Parade-serien her