Verpan pryder Pantop-serien med enda flere farger!

28. juli 2022
Verpan pryder Pantop-serien med enda flere farger!
”Det finnes ikke stygge farger, kun stygge kombinasjoner av farger.” Slik beskrev den ikoniske danske designeren Verner Panton, og hvis man tar en titt gjennom hans kolleksjoner av møbler og belysningskilder, er det tydelig at han definitivt ikke var redd for farger. De nye Pantop-lampene i Dusty Blue og Matt Terracotta gjenspeiler naturligvis også dette.

Gjennom sin karriere klarte Panton å skille seg ut fra mengden og din samtid ved bruk av futuristiske design, banebrytende bruk av materialer, former og farger, noe som gjorde ham til en ekte pioner innen sitt felt. Dette er også en av grunnene til at designene hans forblir ettertraktede og relevante på tvers av landegrenser og generasjoner.

Verpan kan i dag være stolte av å videreføre den unike designarven til Verner Panton som den eksklusive eieren av alle sine design. Verpan er i likhet med Panton et resultat av den danske designtradisjonen som har bidratt til å gjøre Danmark til en av de mest bemerkelsesverdige aktørene på markedet innen funksjonell, unik og moderne design.  

Pantop


I 2022 har vi igjen hatt gleden av nye og spennende tilføyelser til den klassiske Pantop-lampeserien, som i dag består av bordlamper, pendler og bærbare bordlamper i en rekke flotte farger. Alle lampene i serien kan du få i et hav av unike og flotte farger, som garantert vil tilføye litt ekstra sjarm og personlighet til boliginnredningen din.

Pantop er et design fra 1980-tallet, som i dag har hatt en renessanse i takt med at folk gradvis blir mer interessert i dansk, klassisk design, som skal ha en god historie, et autentisk retro-uttrykk og være tilgjengelig i en mengde forskjellige flotte farger, som også skal gjøre lampen til et dekorativt innredningselement. Det er derfor ikke overraskende at Verpan har valgt å tilføye enda flere farger til en unike Pantop-serien, så du vil garantert kunne finne en eller flere lamper som passer perfekt til din innredningsstil. Denne gangen er det fargene Dusty Blue og Matt Terracotta, som har sneket seg inn i Pantop-serien, og de nye nyansene er tilgjengelig som bordlampe, bærbar bordlampe og pendel, slik at du kan få akkurat den modellen som passer perfekt til dine behov. De nye fargene kan passe inn i enhver innredningsstil, da de har en naturlighet over seg som enkelt kan kombineres med alle nyanser på fargekartet.  

Se de nye pendlene og bordlampene både i Dusty Blue og Matt Terracotta her