Ikonisk GUBI-design fra Louis Weisdorf i en ny flott fargekombinasjon

20. juni 2022
Ikonisk GUBI-design fra Louis Weisdorf i en ny flott fargekombinasjon
Den danske arkitekten og industrielle designeren Louis Weisdorf har i år 50-årsjubileum for sitt utsøkte Multi-Lite-design! Derfor er vi så heldige at det danske designselskapetGUBI i år har lansert pendelen i en ny, lekker og eksklusiv utgave.  

Reisen startet i 1972, da Louis Weisdorf tegnet Multi-Lite-pendelen. Designet ble et uttrykk for hans lidenskap for dynamiske og allsidige design, som kontinuerlig kan endres av brukeren. Dette lyktes han til de grader med Multi-Lite, da dette komplekse designet rett og slett kun krever at man justerer på skjermene, og så er lampen som om den er endret. Denne fleksibiliteten gjør det også mulig å rette lyset i forskjellige retninger, slik at du kan få oppover, nedover og til og med asymmetriske lysstråler, slik at brukeren kan forme lampen og lyset etter behov, humør og stemning.

Designet har i løpet av de siste fem tiårene blitt videreutviklet for både bordlamper, gulvlamper og selvfølgelig flere pendler i ulike materialer, farger og størrelser – så det er absolutt mulig å finne en lampe som passer akkurat dine behov og din stil.

Hele Mulit-Lite-serien beskrives som en representasjon av dansk designs «gylne æra» med to tidløse og karakterfulle farger, som vil gjøre lampen til det naturlige midtpunktet i innredningen. Lampen består av to sentrale sylindriske former, og et par roterende kvartkuleskjermer, som er omgitt av en pen metallring, som sammen danner et lekent, lunefullt og dynamisk design, som kan tilpasses helt til ditt eget designuttrykk. I dette nye jubileumsdesignet kommer Multi-Lite-pendelen med en fantastisk flott messingfarget ring som forankrer de to kvartsfæriske skjermene, som kommer i en vakker Midnight Blue-farge. Denne eksklusive utgaven tilføyer innredningen en moderne eksklusivitet og eleganse, og gjør lampen både til en funksjonell belysningskilde og et dekorativt innredningselement.  

Se alle Multi-lite-pendlene fra GUBI her