LE KLINT lanserer 50-årsjubileumsutgave av ikonisk design - Se de nye Model 172-lampene her

2. juni 2022
LE KLINT lanserer 50-årsjubileumsutgave av ikonisk design - Se de nye Model 172-lampene her
Så er det spennende nytt fra danske LE KLINT! I 2021 kunne det ikoniske LE KLINT 172-designet feire 50-årsjubileum, og nå kommer det en lekker ny jubileumsutgave med vidunderlige detaljer som vakkert forsterker det originale designet.

Designeren bak det klassiske og elegante designet, Poul Christiansen, startet sin livslange karriere hos LE KLINT i 1967, hvor han skapte en revolusjonerende foldeteknikk ut fra matematiske sinuskurver. Dette resulterte i unike skulpturelle lampeformer, som helt ekstraordinært oppsto fra et enkelt stykke flat folie. Helt siden har foldeteknikkene hans bidratt til gjenkjenneligheten av en LE KLINT-lampe og etablert ham som en banebrytende designer. 50 år har nå gått, og samarbeidet mellom Poul Christiansen og LE KLINT fortsetter å fostre flere nye design år etter år, med det nyeste eksempelet Galaxy-lampeserien i 2022.

Den originale 172-modellen ble designet for første gang i 1971, og siden den gang har det kommet stadig nye varianter som gjør det mulig å finne en størrelse for ethvert behov i det populære designet. Denne jubileumsvarianten kommer derfor naturligvis også i to forskjellige størrelser, slik at du fritt kan velge den modellen som passer best til dine behov. Anniversary Model 172 kjennetegnes av de myke, kurvede formene som kjennetegner det originale designet, og gir den en dynamisk og behagelig estetikk som vil passe ethvert rom i enhver innredningsstil.

I denne jubileumsutgaven er det lagt til et vakkert messingoppheng og en vakker stoffledning, som vakkert kompletterer og bidrar til designets utvilsomme eleganse. I tillegg gir de nye jubileumsdetaljene også et stilfullt løft til det velkjente designet, som du med fordel kan nyte over spisebordet, ved siden av sofagruppen eller i det mørke hjørnet, hvor det fungerer både som belysingskilde og som et dekorativt innredningselement.

Se begge LE KLINT 172 Sinus Anniversary Editions her