Flos bryter ut i farger! - Se de nye Luminator-lampene her

23. juni 2022
Flos bryter ut i farger! - Se de nye Luminator-lampene her
Vi har utrolig mye å glede oss over hos Lampemesteren i 2022! For i år har det italienske designselskapet Flos nemlig relansert en av sine mest ikoniske og revolusjonerende design fra 1950-tallet i en helt ny og levende fargepalett som klarer å fremheve det originale designets estetikk og minimalistiske form; Luminator.

For mange år siden designet brødrene Castiglioni, Achille og Pier Giacomo, et helt unikt og annerledes design, som både da og i dag anses som moderne og relevante. Luminator er et tidløst design som har overlevd tidens tann, og det er nettopp derfor helt fantastisk at Flos har valgt å bringe denne klassikeren tilbake på markedet med en ny og sjarmerende personlighet. Denne gangen er det også med en ny malingsteknikk, som gjør lampen til et mer bærekraftig produkt, noe som er helt essensielt i den moderne designverdenen.

De nye Luminator-lampene bærer samme preg som det originale designet med et enkelt trebent stativ og en elegant, slank statur samt en synlig lyskilde og diffusor som gir et omgivende, behagelig og blendfritt 360 graders lys ut i omgivelsene. Nå er den også tilbake i en rekke livlige farger, spesielt blå, rød og hvit samt en dristig gul inspirert av Achille Castiglioni Foundations varemerkefarge.

Dette ikoniske og enkle designet er blitt oppdatert med en rekke nye, markante farger, noe som betyr at du kan få akkurat den nyansen som passer best til din innredning, der den vil fungere både som en lyskilde og et dekorativt innredningselement som garantert vil skape beundring og blikkfang.

Se alle de flotte Luminator-gulvlampene her