Italiensk design av høy kvalitet - Leucos gjør sin entré på Lampemesteren!

31. mars 2022
Italiensk design av høy kvalitet - Leucos gjør sin entré på Lampemesteren!
Det er en god dag hos Lampemesteren – for vi har den store gleden av å ønske det italienske lysfirmaet Leucos varmt velkommen i butikken. Leucos ble grunnlagt tilbake i 1962 av Eugenio Pamio i den romantiske byen Venezia, hvor håndverk alltid har vært synonym med kunst. Til å begynne med utmerket Leucos seg ved bruk av tradisjonelle venetianske glassteknikker i produksjonen av designene deres. Men med Leucos lamper er det alltid en global idé og moderne teknikker bak, og i dag er grunnlaget deres basert på en perfekt kombinasjon av utsøkt design og godt håndverk, noe som resulterer i italiensk design av høy kvalitet som gjenspeiler deres forpliktelse til predikatet «Made in Italy».  

Leucos er en verdensomspennende suksess, og grunnen til det er blant annet at de er ledende innen dekorativ glassbelysning, og samtidig utforsker alternative, kreative og moderne produksjonsmuligheter for sine design. I tillegg benytter de seg av materialer av beste kvalitet, ekstraordinære teknikker og eksepsjonelle menneskelige ressurser, som også må sies å være grunnen til at designene deres finnes over hele verden. Denne konstante forpliktelsen til eksepsjonelle design og utmerket håndverk har resultert i en rekke unike lampeserier, som Leucos Glo og JJ-lampene.    

JJ-lampeHos Lampemesteren har vi et stort utvalg av de estetiske og tidløse JJ-lampene, som er en serie av klassiske arkitektlamper i moderne og fornyede versjoner – slik at de kan integreres i de mer tradisjonelle og moderne hjemmene. JJ-serien består av både pendler, bordlamper, gulvlamper og vegglamper i en rekke ulike farger og størrelser, så du har et hav av innrednings- og belysningsmuligheter, hvor du fritt kan velge den lampen som passer best til ditt hjem. Du kan også med fordel kombinere flere lamper i diverse farger og størrelser med hverandre, og skape et gjennomgående og personlig uttrykk i innredningen din, som garantert vil vekke oppsikt.

Se vårt store utvalg av Leucos-lamper her