Unik ny-klassiker kommer nå i en helt unik nyanse - Se New Works Kizu Unique Marble her

7. februar 2022
Unik ny-klassiker kommer nå i en helt unik nyanse - Se New Works Kizu Unique Marble her
Da Kizu-lampen kom til verden, var det en umiddelbar ny-klassiker. Designer Lars Tornøe og det danske designselskapet New Works klarte å skape noe nytt, og det hittil usette uttrykket gjorde bordlampen til en umiddelbar hit da den kom i hyllene til lampeforhandlere og designere i 2015. De to motstridende geometriske formene og det utsøkte utvalget av materialer gjorde at Kizu kunne skille seg ut fra mengden av de mange nye designlampene som stadig introduseres – og lampens popularitet innebar også en rekke oppdateringer fra New Works til både lampens størrelse og materialfarger.

Her på Lampemesteren var vi noen av de første forhandlerne som så lampens ny-klassikerpotensiale – og det er derfor en glede for oss at vi sammen med New Works kan avduke en ny eksklusiv variant av den eksklusive lampen!

Kizu Small Unique Marble heter den – og selv om silhuetten er den samme som alltid, er nyansen av materialet ganske spesiell denne gangen. Hittil fantes Kizu kun med marmorbase i svart, hvit eller grå, men med introduksjonen av Unique Marble er det nå en helt spesiell gråmelert nyanse. Lampen bruker fortsatt hvit marmor – men hvit marmor med usedvanlig mange årer.

Det som gjør lampen spesielt spesiell er årene i marmoren, som danner skygger, spill og mønster i basen. På denne måten er ingen Kizu-bordlamper like, og de elegante årene av krystalliserte mineraler dannet under trykk over millioner år, er det som gjør materialet ettertraktet og spesielt. Den naturlige skjønnheten gjør hver lampe unik – og med den nye Unique Marble-varianten får du altså muligheten til å skaffe deg en helt unik variant av en allerede helt unik lampe.
 
Formen er den samme kjente forførende formen som mange kjenner til nå, og de to motstående geometriske figurene danner en balanse på en måte som gjør lampen til noe helt spesielt i innredningen. De myke halvkulene og naturlige materialene skaper en beroligende effekt som møter spenning i balansegangen som lampens form demonstrerer – en balansegang som gjentar seg i lampens harmoniske dynamikk mellom form, materiale og uttrykk.

Den spesielle Kizu Unique Marble kommer kun i omtrent 50 eksemplarer, og selges eksklusivt hos oss.

Se Kizu Unique Marble her!