AYTM utvider Grasil-serien med lamper - Se de skulpturelle mesterverkene her

18. juli 2022
AYTM utvider Grasil-serien med lamper - Se de skulpturelle mesterverkene her
Finurlig, funksjonell og fenomenal! Dette er noen av ordene som best beskriver den nye Grasil-lampeserien. Det danske designmerket AYTM har klart å gjenoppfinne et av deres unike design, og forvandle en lysestake til en lampe.

AYTM ble grunnlagt i 2004 av ekteparet Kathrine og Per Gran Hartvigsen, som ønsket å tilføre dansk design noe nytt. I dag har de alliert seg med et dyktig designteam med individuelle bakgrunner innen design, noe som gjør at funksjonalitet, form og estetikk smelter sammen til en høyere enhet. Merkets røtter er solid forankret i skandinavisk design med mål om å videreutvikle og utfordre eksisterende designtradisjoner, slik at interiørdesignen blir tilført et nytt og annerledes perspektiv – og med Grasil-serien må dette sies å ha lyktes.

Med en serie som allerede bestod av unike lysestaker, er det en stor glede at AYTM har valgt å utvide akkurat denne serien med lamper. Derfor kan du nå få det unike og overdådige designet som pendel, vegg-, bord-, og gulvlampe, slik at du fritt kan velge hvilken modell som passer best til dine behov. Du kan også enkelt kombinere de forskjellige lampene og lysestakene, for å skape et unikt, personlig og gjennomgående designuttrykk i innredningen din.

Lampene har et grafisk og skulpturelt utseende, som er bygd opp av en solid marmorbase og utsøkte buede metallrør, som samtidig tilfører lampen et eksklusivt og unikt uttrykk samt en indiskutabel eleganse som skaper blikkfang. De myke, avrundede geometriske elementene forenes i en asymmetrisk form som bidrar til dets skulpturelle utseende, hvor den solide marmoren og det lette uttrykket til metallrørene er i perfekt harmoni med hverandre. Lampene er også utstyrt med LED-teknologi, som sprer et mykt, behagelig og blendfritt lys som klarer å tilføre en koselig og avslappende stemning til ethvert rom.

Du kan plassere disse lampene hvor som helst i hjemmet, der kommoden, over spisebordet eller ved siden av sofagruppen bare er noen av de mest åpenbare stedene. Uansett plassering eller modell, er du garantert en funksjonell belysningskilde samt et estetisk innredningselement, som fremstår som et ekte kunstverk, uansett om lampen er på eller av.

Se både lampene og lysestakene i Grasil-serien her