Autentisk design fra Ferm Living - Se de utsøkte Filo-bordlampene her

26. mai 2022
Autentisk design fra Ferm Living - Se de utsøkte Filo-bordlampene her
”Vår største ambisjon er – og har alltid vært – å inspirere mennesker til å skape den typen rom som lar dem føle seg komfortable og kan være seg selv i sitt eget hjem». Slik beskriver grunnlegger og kreativ direktør Trine Andersen motivasjonen bak Ferm Living, som har resultert i utallige møbler, tilbehør og belysning som bidrar til å skape et rom som får folk til å trives. Dette gjør den ved å utfordre seg selv, fra materialvalg og prosesser til produksjon og levering med et ønske om å bidra til den bærekraftige fremtid, samt å gjøre det lettere for deg å ta et ansvarlig valg.

Denne ambisjonen må nok en gang sies å være oppnådd! For i 2022 har de lansert en utsøkt serie unike bordlamper, forankret i den skandinaviske designtradisjonen med et minimalistisk design og rene linjer, som kan pryde alle slags interiørstiler. I stil med resten av deres øvrige kolleksjon er denne serien også preget av de myke formene og spesielle detaljene som gir et uventet preg som skaper iøynefallende blikkfang i innredningen.

Filo-bordlampene kjennetegnes av den arkitektonisk formede lampeskjermen og smale rammer som har en bøyd detalj, som gir dem et grafisk og tidløst uttrykk, som aldri går av moten. De utsøkte bordlampene består av en pulverlakkert bølget jernbunn og en våtmalt lampeskjerm, som du kan få i flere nydelige nyanser som vil utfylle all boliginnredning og for enhver smak. Den ytre fargelakkeringen på skjermen kombinerer vakkert med den hvite satengfinishen, som vakkert reflekterer lyset uansett hvor den er plassert, noe som gjør at den kan plasseres alle steder i hjemmet, der den fungerer som et dekorativt og funksjonelt innredningselement.  

Se hele den flotte Filo-serien fra Ferm Living her